Dijous, 16 de abril del 2015 | 19:29
Opinió
Mercantilisme, cooperació i independència
Ignasi Faura
Advocat
Està en tràmit al Parlament de Catalunya una nova llei de cooperatives que desvirtua la seva naturalesa de societats d'economia social per acostar-les a l'àmbit del mercantilisme dominant.
Crònica · Afers religiosos
Jordi Amat, falangista: "'Destino' va fer més pel catalanisme que 'Serra d'Or'"
El falangista Jordi Amat, columnista de La Vanguardia, declara a El País que la revista Destino va fer més pel catalanisme que Serra d'Or. Aquesta afirmació maniquea entre el bon Destino i la dolenta Serra d'Or a l'estil del grotesc Albert Boadella provoca comentaris contraris a les xarxes socials. Lògic. Destino és creat per falangistes catalans al Burgos franquista.
Opinió
Busqui un mirall, senyor ministre...
Montserrat Candini
Portaveu adjunt de CiU al Senat
Iniciar el dia amb la notícia d'una nova operació policial antigihadista a Catalunya, comença a convertir-se en una sensació que, malauradament, s'allunya de l'excepcionalitat.
 ·
La fotografia
L'ACPV fa una crida a l'esperança en un nou país pel proper 25 d'abril
L'entitat ha presentat Crida Cívica, un manifest promogut per representants de diversos sectors de la societat civil valenciana a favor d'un canvi que propiciï una nova etapa pel País Valencià.
 ·
Recull de premsa
Ribera: "La dimissió del ministre no és una qüestió de política sinó de seguretat"
"La dimissió del ministre de l'Interior espanyol ja no és pas cap exigència de dignitat política sinó un assumpte de pura seguretat ciutadana. Perquè la seguretat ciutadana és una qüestió en què es barreja l'eficàcia policial i la confiança en els poders públics".
 ·
Recull de premsa
Tresserras: "El 27 de setembre una cultura cívica i política pròpia tindrà l'oportunitat d'imposar-se democràticament"
"Davant la crisi de la cultura política de les elits, s'ha estès una nova urbanitat política popular, especialment curosa en les formes i absolutament decidida en els propòsits. Capaç de combinar l'emoció de la col·laboració multitudinària".
 ·
Crònica · Política
Quo vadis, Unió?
Marc Costa
Advocat i politòleg
Sorprenen les darreres manifestacions de l'actual secretari general d'Unió, Ramon Espadaler, indicant quines han de ser --segons la seva opinió-- les línies vermelles del seu partit a l'hora de redactar el full de ruta que hauria de votar la seva militància el proper 14 de juny. La primera d'aquestes línies vermelles passa per contemplar, només, un referèndum acordat amb l'Estat espanyol.
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butlletí clica al següent enllaç aquí