Dijous, 7 de maig del 2015 | 19:30
Crònica · Col·lectiu Joan Crexell
24-M: derrotar el PP i C's als Països Catalans
Aquest 24-M tots els sobiranistes i demòcrates sense excepcions hauríem de fer pinya i escombrar el PP de la política de Catalunya i alhora frenar també el seu succedani: C's, un partit que a Catalunya és el flagel contra la llengua i cultura nacional catalana. Si el 24-M s'aconsegueix derrotar i marginalitzar el PP, prepararem l'aterratge del sobiranisme pel procés i per al 27-S.
 ·
Crònica · Afers religiosos
Ofensiva espanyolista sense ètica
L'ofensiva espanyolista (PP de Mariano Rajoy, PSOE de Pedro Sánchez, Ciudadanos d'Albert Rivera, Podemos de Pablo Iglesias i Ada Colau) contra el sobiranisme català es realitza sistemàticament tergiversant la realitat.
Opinió
Oriol Junqueras a la Fira d'Abril
Saül Gordillo
Periodista
Ni l'Àngel Colom dirigent d'ERC, ni Josep-Lluís Carod-Rovira ni Joan Puigcercós haurien pogut trepitjar el recinte de la Fira d'Abril de Catalunya amb la bona acollida que dissabte va tenir Oriol Junqueras.
Opinió
Dos arguments funcionals a favor de tenir un Estat
Ramon Queralt
Ambientòleg i llicenciat en dret
Anem a desgranar dos arguments a favor d'un estat català a partir de confrontar mides d'estats amb l'escala local i de comparar les potencialitats d'un estat amb les capacitats personals.
 ·
Llibres / revistes
De la Rosa canta
 ·
Recull de premsa
Sellarès: "Allò que no podem fer és fer volar coloms sobre militaritzar els Mossos i altres parides"
"Deixem en pau, doncs, la defensa, de moment. Perquè si hem trigat 30 anys a construir un model de seguretat que encara avui dia cal ampliar i reciclar ¿quant podríem trigar a crear un model de defensa? Cal que siguem seriosos".
 ·
Llibres / revistes
Els alcaldes i alcaldesses del Sí
 ·
Recull de premsa
Cardús: "La ruptura entre Iglesias i Monedero és símptoma de la reculada de Podem cap a la vella política"
"En el cas d'Iglesias i Monedero, la ruptura ha estat explícita i radiada en directe. Però en la majoria d'altres partits, existeix de manera poc o molt soterrada".
 ·
Crònica · Política catalana
De la crisi de règim a la crisi d'Estat
Josep Pinyol i Balasch
Historiador i empresari
A les eleccions generals del Regne Unit d'aquesta setmana l'Scotish National Party (SNP) guanyarà a la majoria de circumscripcions escossesses i la seva representació serà la tercera en nombre de diputats a la Cambra dels Comuns. El parlament britànic tindrà una nombrosa minoria nacional que recordarà la presència de diputats irlandesos durant dècades fins que van obtenir la independència.
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butlletí clica al següent enllaç aquí