Dilluns, 22 de juny del 2015 | 17:46
Crònica · Madrid
Cinc moviments que ara farà Madrid
El nou escenari polític després del 24 de maig i la clarificació del mapa català amb la ruptura de CiU han portat els partits espanyols al desconcert, l'enrocament i la irritació. Ningú vol fer cap pas en fals abans del 27-S pensant en el seu propi horitzó electoral, el 29 de novembre.
Opinió
No més mitges tintes
Marc Gafarot
Investigador del CIDOB
Si hi ha quelcom que reclama la ciutadania catalana en aquestes hores d'acceleració i de canvi polítics no és altra cosa que claredat i concreció. La gent vol saber el que vota i, tan o més important, el grau de compromís dels seus representants i la seva fiabilitat i fermesa.
Opinió
Viatge a la pròpia responsabilitat
Manuel Pérez Nespereira
Doctor en història
Anuncia el molt honorable Artur Mas una llista de país, mentre Unió marxa, si més no parcialment, a l'espera de determinar qui es queda les sigles i l'esperit de Manuel Carrasco i Formiguera.
 ·
Recull de premsa
Junqueras: "L'Aliança ha d'esdevenir una vertebradora de grans consensos entre totes les forces de canvi"
"És crucial que els catalans i les catalanes tinguin l'oportunitat de sumar-se a una opció de canvi en tots tres àmbits, que pugui esdevenir hegemònica en el cicle que obriran les eleccions plebiscitàries i constituents que tindran lloc el proper 27 de setembre".
 ·
Recull de premsa
Pugès: "O diem prou i rectifiquem o deixarem de ser l'eina útil que hem estat"
"L'ANC ha d'agafar la iniciativa i proposar un guió de treball i un calendari. I, mentrestant, l'ANC ha de fer allò a què es va comprometre a Lleida: preparar la convocatòria d'una consulta".
 ·
L'acudit
Per Puyal
 ·
Crònica · Col·lectiu Columna Macià-Companys
Quan Maragall era un borratxo i Pujol un guia espiritual
Convergència segueix entotsolada en la voluntat de concentrar tot el vot sobiranista sota la batuta de Mas. I això, de retruc, els porta a assenyalar Oriol Junqueras com l'adversari a batre. Només hi ha un Líder i qualsevol altre o és un destorb o enterboleix la foto. El guió segueix la pauta del 2012, quan CiU reclamava una majoria extraordinària amb un Mas en plan Messies.
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butlletí clica al següent enllaç aquí