Dilluns, 27 de juliol del 2015 | 14:13
Opinió · Política catalana
El 27è congres d'ERC: Estabilitat i futur
Miquel Sellarès
Periodista
L'esquerra actual netament independentista és producte d'una història que ja ve de lluny que ha tingut com a protagonistes principals: Colom, Carod-Rovira, Puigcercós-Vendrell i ara Junqueras-Rovira .Tots ells  conjuntament amb milers de companys han fet possible que l'independentisme s'hagi convertit en la força majoritària de la nostra societat.
 ·
La fotografia
El Consell Nacional d'ERC ha ratificat les llistes de cara a les properes eleccions del 27-S
El Consell Nacional ha ratificat aquest dissabte els 50 candidats que Esquerra Republicana presentarà a les eleccions plebiscitàries del 27S, i que s'inclouran a la llista de Junts pel Sí.
 ·
L'acudit
Per Puyal
 ·
Recull de premsa
Requejo: "La principal tasca dels partits, ciutadans i organitzacions independentistes és actualment guanyar les eleccions del 27-S"
El Catedràtic de ciència política de la UPF, Ferran Requejo en un article al diari Ara recalca que "per aconseguir un estat s'ha de saber pensar i actuar amb sentit d'estat. Cal distingir clarament entre l'objectiu
 ·
Recull de premsa
Gifreu: "És urgent la reconstrucció de ponts i corrents de solidaritat, de confiança i de col·laboració entre tots els països del català"
El professor de la UPF, Josep Gifreu, en un article al diari Avui titulat "Un espai en construcció" explica com és d'urgent "la reconstrucció de ponts i corrents de solidaritat, de confiança i de col·laboració entre tots els
Opinió · Seguretat
La resposta de Rajoy serà contundent
Marc Costa
Advocat i politòleg
Mentre Catalunya va fent el seu propi camí per convertir el 27S en un autèntic plebiscit, l'Estat espanyol, per la seva banda, està preparant la resposta que pretén donar, especialment en cas de victòria de les llistes sobiranistes i de que el Parlament que es constitueixi iniciï el procés constituent que ens porti cap a la independència del nostre país.

 ·
Crònica · Afers religiosos
L'episcopat català defensa la legitimitat del sobiranisme
L'ofensiva i les amenaces de l'aparell estatal espanyol (Govern, oposició, nous partits, mitjans de comunicació) contra el procés sobiranista català democràtic i pacífic xoca amb la postura de l'episcopat català. Els bisbes catalans defensen la legitimitat moral de totes les opcions polítiques. Inclosa, per tant, la sobiranista o independentista.
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butlletí clica al següent enllaç aquí