Dijous, 10 de setembre del 2015 | 11:17
 ·
Crònica · Política catalana
David Madí i Antoni Vives….
A CDC i amb la retirada de Jordi Pujol va ser evident que aquest deixava darrera seu un estol de dirigents joves i molt  capaços que asseguraven un esplèndid futur  polític i de gestió a la formació. Amb ells també va començar el gir estratègic del partit cap al sobiranisme acabant així amb "el peix al cove" i altres estratègies que no havien fet més que endarrerir el procés cap a la llibertat nacional que és i hauria d'ésser l'objectiu de tots els partits nacionalistes.

 ·
La fotografia
Tots a la Meridiana: INDEPENDÈNCIA!
Demà, 11 setembre de 2015 és el començament d'una marxa cap a la dignitat nacional i cap a la consecució de la independència que no té marxa enrere. Cal demostrar que som més dels que ells voldrien. I ho volem demostrar a Espanya i al món.
 ·
Crònica · Política
No és lerrouxisme, és pujolisme d'esquerres
El pujolisme no ha mort. Aquell catalanisme en què l'ambigüitat semàntica era, no pas una feblesa ocasional o una deriva indesitjada, sinó el principi informador de tot discurs, proclama o gest, ha sobreviscut a l'expresident amb una astúcia hegeliana, això és, encarnant-se en la seua antítesi.
Opinió · Seguretat
Morenés, no deprestigiï les FAE!
Miquel Sellarès
Periodista
El senyor Morenés ha aixecat  l'espantall d'una possible intervenció de les FAE (Forces Armades Espanyoles) davant del procés nacional que està vivint Catalunya. El ministre de Defensa hauria d'anar amb molt de compte per no carregar-se en dos dies  la feina feta per
 ·
Crònica · Afers religiosos
Vaticà, episcopat i cristians de base defensen la independència com un dret legítim
El polac Krzyszof Olaf Charamsa (Conregació per a la Doctrina de la Fe al Vaticà i secretari adjunt de la Comissió Teològica Internacional) afirma que la doctrina cristiana inclou el dret d'autodeterminació dels pobles.

 ·
Notícia
Històrics del PSUC i ICV votaran Sí!
Una gran preocupació s'està estenent entre els sectors d'ICV i EUiA de la candidatura Catalunya Si que es Pot. Als relatius fracassos d'assistència als mítings de Lluís Rabell i Pablo Iglesias se suma ara la presentació d'un manifest pel Sí que ja han signat més de cent intel·lectuals i històrics del PSUC i Iniciativa.
 ·
Notícia · Política
31 eurodiputats demanen que Morenés rectifiqui les seves amenaces a Catalunya
Diputats de fins a 14 Estats signen una carta al ministre espanyol de defensa i reclamen que el govern espanyol respecti el resultat del 27S.Trenta-un diputats del Parlament Europeu han enviat avui una carta al ministre de Defensa espanyol, Pedro Morenés, per les seves declaracions sobre una hipotètica intervenció de les forces armades a Catalunya.

 ·
Recull de premsa
Sellarès: "11 i 27-S: la història ens jutjarà!"
En un article al Punt Avui el periodista Miquel Sellarès reflexiona al voltant de l'evolució de les celebracions de la Diada al llarg dels anys i fa una crida a la participació a la que s'ha de celebrar demà. Sellarès també fa esment a tot aquelles coses que s'han fet bé i que han fet agafar força al procès però també demana autocrítica de tot allò que no s'ha fet prou bé.
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butlletí clica al següent enllaç aquí