Divendres, 13 de novembre del 2015 | 13:13
 ·
Notícia
Editorial: Un mandat de 72 diputats vol un acord: Coincidències i complicitats
En la segona sessió d'investidura tampoc s'ha aconseguit l'objectiu d'investir el candidat de Junts Pel Sí, l'actual president en funcions Artur Mas. Per això, el proper diumenge l'ANC ens convoca a tots a manifestar-nos davant del Parlament per a instar a la nostre classe política a arribar a un acord el més ampli possible.

S'ha dit · Política catalana
Empresonaran els representants de Catalunya amb el teu vot?
Josep Pinyol i Balasch
Historiador i empresari
L'Estat espanyol ens ataca per terra, mar i aire, tal com ha afirmat l'exministra de Defensa, Carme Chacón. Els hereus dels qui l'endemà de la victòria del Front Popular i del Front d'Esquerres del febrer de 1936 van preparar la rebel·lió militar del 18 de juliol, han reaccionat de  manera semblant davant la victòria independentista del 27 de setembre.
 ·
Crònica · Afers religiosos
Preguntes a Juan José Omella, nou arquebisbe de Barcelona
El bisbe Juan José Omella substituirà al cardenal Lluís Martínez Sistach com a nou arquebisbe de Barcelona el proper 26 de desembre. Val la pena plantejar-li algunes preguntes.
 ·
Notícia · Política catalana
Sánchez: "Menjarem els torrons amb una presidència sortida de la nova legislatura"
El president de l'ANC, Jordi Sánchez afirma que  "d'aquí a dues o tres setmanes hi haurà acord" segons una entrevista publicada al Punt Avui. Després de la segona votació d'ahir en que la CUP va tornar a votar en contra de la investidura de Mas creu Sánchez que "tothom fins ara ha complert els compromisos amb el seu electorat
 ·
Notícia · Història
Testimonis de l'evasió nazi pel Pirineu retornen als punts de fugida
La Diputació de Lleida recull el testimoni de Paquita Sitzer, que va salvar la vida als 5 anys passant per les comarques de Lleida, en una visita que tindrà lloc la setmana vinent i que forma part del projecte "Perseguits i salvats".
 ·
Recull de premsa
Gifreu:"El poder d'estat no admet altra definició de ciutadania que l'espanyola, unitarista i excloent"
En un article al Punt Avui el professor de la UPF Josep Gifreu arran del es imatges que ens està deixant el drama migratori que està colpejant Europa en els darreres mesos ens diu que aquestes  "obliguen a qüestionar els tòpics de la globalització i de les utopies cosmopolites".

Opinió · Política catalana
Exigim un president i un govern
Jaume Marfany
Filòleg
El 9 de novembre de 2014, més de 2 milions tres-cents mil catalans i catalanes vam demostrar que ja no teníem por; que ja havíem decidit iniciar el procés definitiu de desconnexió amb l'Estat espanyol.Aquell diumenge de novembre, més de 2 milions tres-cents mil catalans i
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butlletí clica al següent enllaç aquí