Dijous, 26 de novembre del 2015 | 13:21
 ·
Crònica · Afers religiosos
L'arquebisbe de Tànger desemmascara a Fernández Díaz
El franciscà Santiago Agrelo, arquebisbe de Tanger, diòcesi que inclou Ceuta i Melilla, desemmascara el Govern espanyol i al ministre d'Interior, Jorge Fernàndez  Díaz, per la seva actuació contra els immigrants més vulnerables.
Opinió · Política catalana
La resposta a la castració química de Catalunya
Josep Pinyol i Balasch
Historiador i empresari
La intervenció de facto de la Generalitat per la via econòmica i la multa de 400.000 euros a Òmnium i l'ANC mostren l'agressiva reacció del Regne d'Espanya davant la victòria electoral dels partidaris de la República Catalana.
 ·
Crònica · Política
No era vel·leïtat, sinó esperança
Si abans el català ximplet era un individu esquerranós que votava centredreta per raó de patriotisme, avui ho seria un individu ideològicament moderat que ha votat la CUP per raó... de patriotisme.
Opinió · Política catalana
Si us plau, sentit d'Estat
Jaume Marfany
Filòleg
Sabíem que passaria. Sabíem que el primer atac contundent de l'Estat espanyol contra el procés d'independència es produiria a través de les finances de la Generalitat. Les "condicions especials" que el govern de l'Estat imposa per prestar diners del fons de liquidat autonòmic (FLA)
 ·
Notícia · Comunicació
El periodista Andreu Manresa dirigirà IB3
El periodista Andreu Manresa serà el nou director general dels mitjans de comunicació públics de les Illes Balears.Serà la primera vegada que un periodista en actiu assumeixi aquest càrrec.El PSIB, Podem i Més han consensuat el seu nomenament, que el Parlament de les Illes podria fer efectiu la setmana que ve, en la primera votació, si finalment El Pi també li dóna suport.
 ·
Recull de premsa
Miró:"La bogeria catalana"
En un article al diari Ara el periodista David Miró destaca com " s'ha instal·lat darrerament entre la periodística espanyola el costum de titllar l'independentisme català de bogeria" i el compara amb "el fenomen semblant al que, en els anys de plom d'ETA, obligava a fer servir sempre la construcció "barbàrie terrorista" en qualsevol context i circumstància".
 ·
Recull de premsa
Cardús: "El primer pas de la ruptura"
En un article a la Vanguardia el sociòleg Salvador Cardús afirma que les mesures presentades per l'executiu espanyol divendres passat són "ras i curt, la intervenció de l'autonomia catalana" i diu "s'intervé l'autonomia catalana sense haver de recórrer a l'article 155".
Opinió · Política catalana
Sense presses
Fèlix Martí
President Honorari de Linguapax Internacional
Algunes de les dificultats per continuar el Procés les provoquem nosaltres mateixos. No hem llegit amb prou serenitat els resultats de les eleccions del 27 de setembre. Tenim la majoria d'escons al parlament però va ser precipitat aprovar una declaració que hauria
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butlletí clica al següent enllaç aquí