Dilluns, 30 de novembre del 2015 | 12:25
 ·
L'acudit
Per Puyal
Opinió
No tot és possible sempre
Àngels Folch
Mestra
No es pot fer entrar el clau per la cabota. La realitat és molt tossuda. Sovint tots hem utilitzat la frase "tot és possible". Tanmateix, el "tot és possible" només es pot donar si hi ha les condicions perquè ho sigui.

Crònica · Política catalana
Camí de via estreta cap a la independència
La falta d'acord entre les force electorals que, teòricament, apostaven per obrir una via cap a la independència de Catalunya, ha acabat de convertir l'anomenat procés català en un camí de via estreta. Un dels seus actius polítics més importants, i líder indiscutible des del punt de vista de la projecció exterior de la reivindicació catalana,
 ·
La fotografia
La CUP emplaça Junts pel Sí a fer propostes
Aquest cap de setmana la CUP ha celebrat un debat nacional per tal de consensuar la seva postura de cara a la negociació que estan duent a terme amb Junts pel Sí. A continuació reproduïm la nota de premsa: Les bases de la CUP han donat ple suport al camí seguit fins ara per la comissió negociadora amb Junts pel Sí.
 ·
Recull de premsa
Culla:"El PP pot desentendre's de Bárcenas al·ludint-hi com a " ese señor "; CDC no pot renegar de Jordi Pujol Soley, perquè fóra tant com negar-se ella mateixa"
En un article al diari Ara l'historiador Joan B. Culla es fa ressò de l'anunci de la refundació de CDC i com ha estat tractada la notícia pels mitjans. Així, per a Culla "Els partits polítics no són eterns; són instruments de representació d'idees i interessos,
Opinió · Política catalana
La resposta a la castració química de Catalunya
Josep Pinyol i Balasch
Historiador i empresari
La intervenció de facto de la Generalitat per la via econòmica i la multa de 400.000 euros a Òmnium i l'ANC mostren l'agressiva reacció del Regne d'Espanya davant la victòria electoral dels partidaris de la República Catalana.
Opinió · Política catalana
El salari de la por
Carme Arenas
Filòloga i presidenta del PEN Català i de Linguapax Internacional
L'any 1950  l'escriptor de Montpeller Henri Girard, literàriament conegut com a Georges Arnaud, va publicar una novel·la que duia per títol El salari de la por, que va ser duta al cinema dos anys després per Henri-Georges Clouzot i protagonitzada per Yves Montand.
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butlletí clica al següent enllaç aquí