Dimarts, 12 de gener del 2016 | 13:34
 ·
Notícia · Política catalana
La presidenta del Parlament, Carme Forcadell, ha lamentat que el rei d'Espanya no l'hagi volgut rebre
En una entrevista a Catalunya Ràdio la presidenta del Parlament de Catalunya, Carme Forcadell  ha afirmat que lamenta que Felip VI no l'hagi volgut rebre i  que  "creu que s'ha perdut  l'oportunitat d'explicar en primera persona el procés al monarca".
Opinió · Política catalana
S'albiren canvis. Benvingut president Puigdemont (1)
Miquel Sellarès
President de Tribuna Catalana
L'Associació Tribuna.cat, que tinc l'honor de presidir, albira canvis amb l'arribada del nou president Puigdemont, que esperem que no deixi de ser periodista, doncs aquesta digna professió havia perdut importància en els últims cinc anys del mandat el president Artur Mas.

 ·
Notícia · Llengua
Enllaçats continua la campanya que reclama un espai comunicatiu en català
El Manifest impulsat per Enllaçats el passat mes d'octubre ja compte amb  el suport de 129 col·lectius (mitjans, entitats, sindicats, partits polítics i corporacions públiques) i té darrere la signatura de més mig miler de persones, d'entre les quals personalitats importants del món cultural, polític i dels mitjans de tots els territoris de parla catalana.

Crònica · Col·lectiu Joan Crexell
Liquidem el 6-M, tenim president i tindrem Govern
El Col·lectiu Joan Crexell s'havia manifestat favorable a que el 6 de març hi hagués noves eleccions i que el sobiranisme donés la majoria absoluta a aquelles forces que ens volen portar a la nostra independència nacional.

 ·
Notícia · Política
Tothom ho veia impossible i no ens vam donar per vençuts. Avui som més a prop de la independència
El portaveu d'Esquerra Republicana, Sergi Sabrià, ha manifestat aquest matí després de la Permanent Nacional del partit que 'és un dia feliç' i que 'avui som més a prop de la independència del que ho érem dissabte".
 ·
Recull de premsa · Política
Suso del Toro: "La lliçó catalana"
En un article al diai Ara l'escriptor Suso del Toro afirma que "Catalunya ja no és ni tornarà a ser mai la que era fa cinc anys, ni per a ella mateixa ni per als espanyols. La imatge de sentit comú, astúcia i mansuetud ha mudat a la de rebel·lia caòtica i audaç".
Opinió · Política catalana
Gràcies, president. El passat, passat està..
Jaume Marfany
Filòleg
El passat, passat està...

En menys de 24 hores, el president Mas ha sabut donar, de nou, un gir inesperat a aquest carreró sense sortida en què semblava trobar-se el procés d'independència.

 ·
Recull de premsa · Política catalana
Espada:"Ara és l'hora de l'únic projecte de país que té una majoria social indiscutible. Es diu procés constituent per la república catalana"
En un article al Punt Avui el periodista Ferran Espada assegura que "L'elecció de Carles Puigdemont com a 130è president de la Generalitat és la demostració palpable que només hi ha un acord impossible, el que no s'estableix".
Opinió · Política catalana
El com
Fèlix Martí
President Honorari de Linguapax Internacional

La formació del govern de Catalunya permet, després d'unes negociacions massa llargues, disposar d'un lideratge polític efectiu del procés cap a la creació de l'estat propi.

Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butlletí clica al següent enllaç aquí