Dilluns, 1 de febrer del 2016 | 13:18
Crònica · Política catalana
Esquerra Republicana té un gran repte
Miquel Sellarès
Periodista
A ERC al llarg dels anys s'han comès errors, a vegades per excés de prudència o altres tot el contrari per massa rauxa, però no es pot negar que el partit republicà ja fa molt de temps que,tot i les dificultats, actua com la punta de llança de l'independentisme.

 ·
L'acudit
Per Puyal
 ·
La fotografia · Societat civil
L'Assemblea Nacional presenta en societat les línies d'actuació per als pròxims 18 mesos
L'ANC ha presentat  aquest dissabte en un acte   les principals línies de treball en què es centrarà durant els pròxims 18 mesos. L'acte celebrat a Fira Cornellà i presentat per Mireia Llonch i Xavier Pérez Esquerdo, ha dedicat un espai per a recordar als protagonistes silenciosos del procés, posant l'accent en el municipalisme, les militants històriques, les grans mobilitzacions i el paper de la societat civil.
 ·
Crònica · Seguretat
Seguretat i defensa: responsabilitat i seriositat
Quan Catalunya ja compta amb un  govern per a la transició nacional que ha d'emprendre el difícil repte de construir les estructures d'estat i alhora situar el conflicte polític català en el marc de la política internacional, cal que la societat civil hi actuï en conseqüència. Amb això ens referim a la necessitat d'actuar amb seriositat i responsabilitat per

 ·
Notícia · Cultura
Homenatge nacional a Max Càhner
La Revista de Catalunya que va ajudar a  rellançar Max  Càhner fa uns anys ara, i de manera pòstuma, li ret homenatge amb un número especial  titulat: "Max Càhner: artífex de la recuperació cultural i creador d'estructures d'estat".

 ·
Recull de premsa · Política catalana
Sellarès: "El pas endavant definitiu"
En un article al Punt Avui el periodista Miquel Sellarès on ens alerta que en els propers divuit mesos o "som capaços de fer un pas endavant definitiu o podem entrar en la decadència" i que "per complir el full de ruta i arribar a la independència necessitem la coincidència i la complicitat de molts més sectors que Junts pel Sí, la CUP i la societat civil"
 ·
Recull de premsa · Política
Culla: "Traïdors"
En un article al País l'historiador J. B Culla denuncia la manera en que s'ha donat publicitat als atacs que algunes personalitats han rebut per no estar a favor del procés independentista mentre que els atacs rebuts per alguns per si estar-hi s'han menystingut.  I demana Culla al respecte "Realment, seria una mesura d'higiene pública i
Opinió · Política catalana
Mai?
Miquel Strubell
Sociolingüista
És arriscat afirmar dir que hom "mai" no farà tal o tal cosa ("mai no mataré" podria dir algú, però si algú altre estigués a punt de liquidar la família i la pogués salvar, potser canviaria sobtadament d'opinió).


Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butlletí clica al següent enllaç aquí