Dilluns, 8 de febrer del 2016 | 14:12
 ·
L'acudit
Per Puyal
Opinió · Política catalana
CDC davant el Procés i el futur
Miquel Sellarès
Periodista
CDC, el pujolisme polític i també la federació  de CiU  han estat  una part molt important de la historia política d'aquests últims quaranta anys i de la  nostra reconstrucció nacional. Crec que a CDC hi ha molts dirigents que estan dilapidant el passat, doncs a pesar dels casos de corrupció i de la decepció provocada per l'afer Pujol ,
 ·
La fotografia
El RIU ÉS VIDA : 50.000 persones es manifesten en defensa de l'Ebre
Ahir unes 50.000 persones van omplir els carrers d'Amposta per dir  No al Pla Hidrològic Nacional.La convocatòria de la Plataforma en defensa de l'Ebre (PDE) comptava amb el suport de l'ANC i Òmnium  així com d'altres grups ecologistes i socials d'arreu del territori català.
 ·
Notícia · Política catalana
Un 57,2% dels catalans a favor de la independència segons el CEO
Segons l'última enquesta publicada pel Centre d'Estudis  d'Opinió el 57'2 dels catalans estaria totalment o bastant a favor de la independència de Catalunya i un 32% hi estarien bastant o totalment en contra. El resultat anterior havia estat del 46'7% tot i que aquests no són comparables ja que el CEO hauria canviat la manera de preguntar sobre la qüestió.
 ·
Recull de premsa · Política
Rahola: "No sé, però diria que el sobiranisme s'està equivocant molt"
En un article a la Vanguardia  Pilar Rahola afirma que "el procés ha de culminar en un referèndum al poble català per tal que ratifiqui la decisió final. És a dir, anem per un camí i en una direcció precisos, però alhora res no es pot culminar sense que ho ratifiqui la ciutadania"
 ·
Recull de premsa · Política catalana
Carod-Rovira: "Cucurull, 20 anys"
En el vintè aniversari de la mort de Fèlix Cucurull, en un article al Punt Avui, Josep-Lluís Carod-Rovira fa un repàs de la seva trajectòria en defensa del país i com aescriptor i historiador.
Opinió · Política
El nostre vot a Madrid
Víctor Terradellas i Maré
Secretari de relacions internacionals de CDC

El gir copernicà que va efectuar la política catalana el proppassat 27S va tenir com a resultat una majoria independentista al Parlament. Un gir que es va evidenciar amb la declaració del "inici del procés polític a Catalunya com a conseqüència dels resultats electorals" i amb la fórmula de presa de possessió del president Puigdemont ,

Opinió · Política catalana
Com queda, doncs, el full de ruta cap a la independència?
Marc Costa
Advocat i politòleg
Darrerament han sorgit diverses contradiccions entre membres de les dues forces polítiques principals que conformen la candidatura que va guanyar les passades eleccions del 27S i que ens ha generat certa confusió i perplexitat.

Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butlletí clica al següent enllaç aquí