Dilluns, 29 de febrer del 2016 | 13:14
L'acudit
Per Puyal
Crònica · Seguretat
Què en volen fer de les Policies Locals?
Tenim una classe política desinteressada pel tema de la seguretat i, moltes vegades, acomplexada. I això és greu quan ja portem més de quaranta anys d'institucions democràtiques i nacionals. Tot és important menys la seguretat.

Notícia · Política catalana
Camil Ros es postula per substituir Àlvarez al capdavant de la UGT
Es confirma que l'actual secretari de Política Sindical de la Unió General de Treballadors, Camil Ros, optarà formalment a rellevar Josep Maria Álvarez a la secretaria general del sindicat. Ell mateix ho ha reconegut en una entrevista radiofònica en la que ha afirmat que presentarà la seva candidatura en el proper  congrés que s'ha de celebrarà el proper mes d'abril.
Notícia · Cultura
L'exposició "Portalada de Ripoll. Candidatura Patrimoni Mundial UNESCO", al Palau Robert
El Jardí del Palau Robert acollirà , del 2 de març al 10 d'abril, l'exposició itinerant "Portalada de Ripoll. Candidatura Patrimoni Mundial UNESCO", una iniciativa de l'Ajuntament de Ripoll per donar a conèixer la Portalada romànica del Monestir de Ripoll i ampliar els suports a la candidatura.

Opinió · Política
"L'Estat contra la democràcia"
Anna Arqué
Portaveu de l'International Commission of European Citizens (ICEC)
Avishai Margalit introdueix un terme molt interessant al voltant de les concepcions relacionals entre estat i democràcia i és el de la "societat decent" que el filòsof defineix com "aquella societat que des de les institucions no humilïa a la gent".
Recull de premsa · Política
Del Toro: "És evident que Espanya és un fracàs com a projecte col·lectiu: la seva ideologia nacionalista és la seva pròpia desgràcia"
En un article al diari Ara titulat "I us en anireu així?" l'escriptor Suso del Toro explica com va acomapanyar a uns joves universitaris estudiants de magisteri que van organitzar una tancada a la seva facultat en protesta perquè no tenien professors i com els va "recordar que
Recull de premsa · Política
Llansana: "Justícia de Catalunya?"
En un article al Punt Avui Marina Llansana fa referència a l'acte de presa de possessió del nou president del TSJC,Jesús María Barrientos, i ens diu al respecte que considera "un gran encert la decisió del president Carles Puigdemont de no assistir a l'acte de presa de possessió de Barrientos perquè les batalles,
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butlletí clica al següent enllaç aquí