Divendres, 18 de març del 2016 | 20:22
Opinió · Política catalana
Desobediència civil fins les darreres conseqüències
Josep Pinyol i Balasch
Historiador i empresari
Ara no podem dubtar. Ara no podem desdir-nos del termini dels 18 mesos pactats entre Junts pel Si i la CUP, com insinua l'exconseller Mas-Cullell. Ara no es tracta de girar lentament el vaixell sobiranista per deixar la independència com un referent ideològic remot com ho és el socialisme per als partits socialistes,com apunten alguns periodistes nostàlgics dels vells temps.

Opinió · Política catalana
Cicles emocionals
Isidre Palmada
Professor
Què és "el procés"? Un cicle emocional? Segons Valentí Puig ("el país", 13 març) "el procés" són hormones, estrògens en ebullició. Aviat es diluirà i, de fet, el declivi ja ha començat, la seva dilució al no-res. "El procés" haurà estat una explosió sense canalitzar, improductiva, completament ignota, una commoció social com un cataclisme natural.

Opinió · Internacional
Refugiats i extrema dreta
Jaume Marfany
Filòleg
El 15 de març de 2011, com a conseqüència de l'arrest i tortures patides per un grup de joves adolescents contraris al règim, s'inicien les manifestacions pacífiques contra el president sirià Baixar al-Assad.
 ·
Crònica · Afers religiosos
Ni un euro dels catòlics catalans a 13TV i la Cope
Els catòlics catalans no haurien de destinar ni un euro de la declaració de renda a 13TV i a la Cope que són els mitjans de comunicació de la Conferencia Episcopal Española.
 ·
Notícia · Cultura
Presentació del llibre: "Gabriel Rufián, el polític imprevist"
El proper dilluns, 21 de març, a les 18h a la Casa del Llibre de Barcelona serà presentat el llibre "Gabriel Rufián, el polític imprevist" en el que el periodista Maiol Roger entrevista al diputat republicà. L'acte estarà presidit pel conseller  de Salut,  Antoni Comín.El llibre el publica Angle Editorial i vol donar resposta a les preguntes Qui és? I d'on ha sortit? el que ha estat, sense cap mena de dubte,
 ·
Crònica · Cultura i mitjans de comunicació
Compleix amb la llei 8TV del Grup Godó?
Quan s'estudiï la història dels mitjans de comunicació des de la transició democràtica fins ara, caldrà analitzar amb molt de rigor el perquè dels privilegis de què sempre ha gaudit el Grup Godó, sigui quin sigui el Govern de la Generalitat.
 ·
Notícia · Societat civil
L'Assemblea s'implica en les reivindicacions per un país sense racisme i un territori cohesionat
L'Assemblea Nacional Catalana participarà aquest dissabte 19 de març (Estació de França, 17.00) en la manifestació convocada per la plataforma 'Unitat contra el feixisme i el racisme', emmarcada en les jornades internacionals contra el feixisme, el racisme i la islamofòbia impulsades per moviments unitaris arreu d'Europa.
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butlletí clica al següent enllaç aquí