Dilluns, 30 de maig del 2016 | 13:19
Opinió · Política catalana
ERC: operació d'alt risc i el futur
Miquel Sellarès
Periodista
Quan d'aquí a uns anys, els historiadors i analistes estudiïn les dues últimes dècades de la política catalana, trobaran indiscutible el protagonisme dels homes i les dones d'ERC. Els republicans han marcat el full de ruta de la política catalana, des de Colom, Carod-Rovira, Puigcercós, Ridao, i ara, Junqueras.
Opinió · Política catalana
La trampa del referèndum
Josep Pinyol i Balasch
Historiador i empresari

Tot el conflicte recent entre Catalunya i el Regne d'Espanya prové de la negativa a celebrar un referèndum sobre la independència. Després de les últimes eleccions espanyoles l'únic acord ferm entre el PP, Ciutadans i PSOE va ser la seva negativa a permetre un referèndum com el d'Escòcia.

 ·
L'acudit
Per Puyal
 ·
La fotografia · General
60.000 persones es manifesten a favor dels drets socials bàsics suspesos pel Tribunal Constitucional
Els drets no se suspenen: treball digne, drets socials i democràcia real' és el clam que ha ressonat pels carrers de Barcelona aquest diumenge al migdia. Fins a 60.000 persones han respost a la crida capitanejada per Òmnium Cultural, CCOO, UGT, CONFAVC i ILP Renda Garantida Ciutadana, amb el suport de 60 entitats i partits polítics més, a excepció de C's i PP.
 ·
Recull de premsa · Seguretat
Benach: "La nostra policia"
En un article al diari Ara l'expresident del Parlament, Ernest Benach,afirma que "els professionals que tenen avui les plantilles policials a casa nostra sovint han de fer la seva feina amb una incomprensió que no escau als estàndards d'un país normal, d'una societat democràtica".
 ·
Recull de premsa · Política catalana
Culla: "Un partit independentista, sí, però obert als qui encara no ho són"
En un article al País l'historiador Joan B. Culla reflexiona al voltant del procés que està vivint CDC i ens diu que aquesta pretén "una immolació controlada de l'actual i maltractat cos polític, amb el propòsit i l'esperança que l'esperit del partit, el seu llegat positiu —allò que Artur Mas anomena la seva "història d'èxit"— es materialitzi en una estructura organitzativa nova i diferent,
Opinió · Economia
ANC, una nova i esperançadora vicepresidència
Jaume Marfany
Filòleg
Dissabte passat, a Ripoll, el nou Secretariat Nacional (SN) de l'ANC va escollir els seus quatre càrrecs orgànics. Més enllà de la reelecció de Jordi Sànchez com a president de l'Assemblea durant els propers dos anys, 
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butlletí clica al següent enllaç aquí