Dimecres, 1 de juny del 2016 | 13:56
Crònica · Col·lectiu Joan Crexell
Una generació per la República catalana
Moltes circumstàncies i aportacions intergeneracionals, més el sacrifici de les generacions passades, ens han portat a l'actual procés de dignitat nacional. Però ara, al 2016, necessitem que les generacions del segle XXI assumeixin la seva responsabilitat i actuïn desacomplexadement envers Espanya, el seu imaginari col·lectiu i les pors que els seus aparells van crear en les generacions del segle XX.
Opinió · Política catalana
ERC: operació d'alt risc i el futur
Miquel Sellarès
Periodista
Quan d'aquí a uns anys, els historiadors i analistes estudiïn les dues últimes dècades de la política catalana, trobaran indiscutible el protagonisme dels homes i les dones d'ERC. Els republicans han marcat el full de ruta de la política catalana, des de Colom, Carod-Rovira, Puigcercós, Ridao, i ara, Junqueras.
 ·
Crònica · Informe SIC
Els aparells de l'Estat, a l'espera del 26-J
El nerviosisme i la desorientació són les normes d'actuació dels aparells de l'Estat, i més nerviosisme encara a les clavegueres, que viuen de la lluita contra el sobiranisme. Aquests dies, la premsa digital propera als aparells de l'Estat ha començat operacions de distracció per intentar demostrar que les importants despeses de diner públic que s'utilitzen contra el sobiranisme català són ben utilitzatzades.
 ·
Notícia · País Valencià
Primer pas cap a la pau lingüística al País Valencià
Per un resultat molt ajustat. De fet s'ha produït un empat a 17 vots que ha hagut de desfer el vot de qualitat del degà, Federico Martínez Roda,  la Real Acadèmia de Cultura Valenciana (RACV) ha aprovat una declaració conjunta amb l'Acadèmia Valenciana de la Llengua (AVL) que expressa la seua voluntat de propiciar
 ·
Recull de premsa · Política
López: "Raons per a un procés constituent"
En un article a l'Ara el  professor de la UPF, Jaume López,  afirma que "de la mateixa manera que el dret a decidir ha protagonitzat els darrers anys de la vida política a Catalunya, i es pot considerar un dels eixos fonamentals de mobilització ciutadana, ara estem a les portes d'un nou capítol d'aquesta transició política que hauria de tenir un nou protagonista: el procés constituent".
 ·
Recull de premsa · Política
Tubella: "Una nova política"
En un article al Punt Avui la catedràtica de Comunicació, Imma Tubella, afirma respecte la situació política actual que "el que succeeix és que, a tot el món en general i a casa nostra en concret, la política només se'n recorda dels seus votants quan han de votar, i després oblida promeses i compromisos durant quatre anys.
 ·
Crònica · Informe SIC
L'escut dels Mossos a la manifestació legionària?
Es va fer aquesta pancarta amb l'autorització de la Policia de Catalunya? Els ciutadans que van coincidir amb aquesta manifestació a la Via Laietana de Barcelona van quedar enormement sorpresos d'aquesta barreja d'insígnies institucionals en una manifestació d'exlegionaris de l'Exèrcit espanyol.
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butlletí clica al següent enllaç aquí