Dimarts, 18 d'octubre del 2016 | 14:22
Opinió · Política catalana
El referèndum: alguns missatges clau que han d'arribar a TOTHOM
Miquel Strubell
Sociolingüista
Em permeto de suggerir, amb voluntat d'estimular un debat obert, alguns missatges clau de cara al referèndum. Una altra cosa és si serem capaços d'esquivar el setge mediàtic (hem d'exigir-los equitat i veracitat!) per fer-los arribar a sectors de la nostra societat menys proclius a la independència.
 ·
Notícia · Política catalana
Forcadell: "Queda constatat que a l'estat espanyol no hi ha separació de poders"
La presidenta del Parlament de Catalunya, Carme Forcadell, ho ha afirmat després de saber-se que la Fiscalia es querellerà contra ella per prevaricació i desobediència. I ha afegit que queda molt clar que el TC i la fiscalia fan "allò que el govern espanyol vol".
 ·
Notícia · Política catalana
Puigdemont: "La querella de la Fiscalia contra Carme Forcadell és inadmissible i contrària a la voluntat democràtica dels catalans"
El cap de l'Executiu ha pronunciat aquestes paraules en una conferència a la Sciences Po, un dels centres d'estudis polítics més prestigiosos, en el marc del viatge oficial que està fent a París. Puigdemont està acompanyat del conseller d'Afers Exteriors, Relacions Institucionals i Transparència, Raül Romeva, i el delegat del Govern de la Generalitat a França i Suïssa, Martí Anglada.
 ·
La fotografia · Política catalana
Acte de suport de JxSí i la CUP als càrrecs electes i contra la judicialització del Procés
Aquest matí la majoria independentista del Parlament s'ha concentrat davant la Cambra catalana per mostrar el seu rebuig a la judicialització constant que està patint el Procés i per verbalitzar un missatge clar de suport als representants institucionals.
 ·
Notícia · Internacional
Mercè Conesa reivindica la força dels governs locals a les Nacions Unides
La presidenta de la Diputació de Barcelona, Mercè Conesa, ha demanat aquest dilluns més sobirania per als governs locals en la II Assemblea de Governs Locals i Regionals de la conferència 'Hàbitat III' de les Nacions Unides, que s'està celebrant  aquests dies a Quito.
Opinió · Política
La interpretació i l'aplicació de la llei
Jordi Porta
Continua la negació del poder espanyol a deixar que el poble de Catalunya pugui decidir democràticament el seu futur polític. Continua l'argument del respecte a la llei i com he dit més d'una vegada  el respecte a la llei depèn de com s'ha arribat a establir i aprovar la que és vigent des d'un punt de vista democràtic.
 ·
L'acudit
Per Puyal
 ·
Recull de premsa · Política catalana
Soler:"Vindrà el referèndum per la fermesa d'alguns (de molts), i serà just aleshores quan s'eixamplarà la majoria necessària per guanyar-lo; no abans"
En un article a l'Ara Toni Soler afirma respecte la situació política espanyola "Hi ha un govern a la deriva, i un partit empastifat per la corrupció; però la vicepresidenta en funcions no es descuida de brandar els jutges contra la presa de posició d'un Parlament democràtic.
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butlletí clica al següent enllaç aquí