Dijous, 27 d'octubre del 2016 | 12:38
 ·
Crònica · Afers religiosos
Mossèn Dalmau. Homenatge a un cristià digne de 90 anys
Mossèn Josep Dalmau (20 octubre 1926,Sant Llorenç de Savall) serà homenejat a partir de les 11 del matí del diumenge 6 de novembre al Santuari de la Mare de Déu de l'Ecologia a Gallifa. Dues constants configuren la seva existència de 90 anys: una vida humana i cristiana digne; i la persecució per part de la caverna política i eclesiàstica.



Opinió · Política catalana
L'hora PSC
Isidre Palmada
Professor
El President s'ha donat un any per a resoldre l'equació del "referèndum o referèndum". I en aquest calendari, un feble govern espanyol haurà de gestionar l'agenda diària.
 ·
Crònica · Informe SIC
Primer objectiu post investidura: Destruir el Procés català
Després de mesos de certa paràlisi en  els aparells de l'estat aquests preparen una ofensiva per l'endemà de la, més que probable,  investidura del president Rajoy.El primer objectiu d'aquesta seria unificar la direcció i coordinació d'una gran ofensiva dels aparells i les clavegueres contra el Procés català.

Opinió · Política
La regressió espanyola
Fèlix Martí
President Honorari de Linguapax Internacional
La investidura de Mariano Rajoy, altra vegada, com a president del govern espanyol, manifesta que els poders fàctics de l'estat volen mantenir intacte el règim pactat i establert amb la constitució de l'any 1978.

 ·
La fotografia · Nació Digital
L'AMI presenta l'Assemblea de Càrrecs Electes per garantir el referèndum
 ·
Notícia · Política catalana
Romeva explica el full de ruta del Govern en una compareixença al Parlament de Finlàndia
El conseller d'Afers Exteriors, Relacions Institucionals i Transparència, Raül Romeva, acompanyat del secretari general del Consell de Diplomàcia Pública de Catalunya (Diplocat), Albert Royo, han comparegut aquest dimecres al matí al Parlament de Finlàndia, a Hèlsinki, per explicar el procés sobiranista català i el full de ruta del Govern.
 ·
Notícia · Política catalana
Junqueras: 'Volem que els nostres fills i filles creixin en un país on es garanteixin la llibertat i la justícia per a tothom'
Més de 600 persones van omplir el Teatre Municipal de Balaguer en l'acte de presentació del procés participatiu 'La República que farem' que ha endegat Esquerra Republicana de Catalunya per tal que la ciutadania faci arribar les seves propostes per a construir una república catalana en què hi hagi una societat més pròspera, lliure i justa.
 ·
Recull de premsa · Política catalana
Civit: "La revolució tranquil·la que es vol tornar a despertar"
En un article a Vilaweb Ferran Civit es fa ressò de l'estrena a Mont-real de "Le peuple interdit"  documental del cineasta quebequès Alexandre Chartrand sobre un poble al qual no permeten fer el referèndum per decidir el seu futur, el nostre.
 ·
Recull de premsa · Política catalana
Benach:"Per dignitat, per responsabilitat i pel nostre futur col·lectiu seria bo que el govern del PP i el TC sabessin que no podran inhabilitar la nostra presidenta"
En un article a l'Ara l'expresident del Parlament, Ernest Benach, afirma que "Una nació és per damunt de tot la seva gent. Però una nació no existeix si no té institucions sòlides. Atacar aquestes institucions és atacar el cor de la nació".
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butlletí clica al següent enllaç aquí