Dilluns, 19 de desembre del 2016 | 14:19
Opinió · Política catalana
Quin paper tindran els Mossos?
Marc Costa
Advocat i politòleg
Permeteu-me respondre amb sis apunts breus la pregunta que membres de la CUP van fer sobre quin paper poden tenir els Mossos d'Esquadra en tot aquest procés sobiranista.

 ·
Crònica · Política catalana
Perquè votaré SI en el referèndum d'autodeterminació?
Abans de l'estiu o després de l'estiu, amb la convocatòria del referèndum d'autodeterminació de Catalunya, s'obrirà un intens debat ciutadà entre els defensors del SI i els del NO sobre si Catalunya ha d'ésser o no un nou estat independent dins d'Europa (i si és possible, membre de la Unió Europea).

 ·
Notícia · Política
El Parlament basc mostra el seu suport al Procés i a la presidenta Forcadell
Els grups parlamentaris bascos del PNB, EH Bildu i Elkarrekin Podem han acordat una declaració conjunta de suport al Procés polític i democràtic iniciat al Parlament català i a la seva presidenta "per haver avantposat el principi democràtic a l'actitud censora del Tribunal Constitucional".
 ·
Notícia · Política catalana
La SEBAP demana diàleg i que no es persisteixi en la desobediència
En nom de la Societat Econòmica Barcelonesa d'Amics del País (Sebap) Miquel Roca ha demanat aquest cap de setmana diàleg entre el governs català i  l'espanyol. Així, per a Roca "El més intel·ligent –diu la Sebap– seria arribar a un pacte transaccional entre el govern de l'Estat i la Generalitat que permeti desbloquejar la situació",
 ·
Recull de premsa · Política catalana
Forcadell: "Tenim clar que les amenaces no ens faran fer cap pas enrere"
En un article a l'Ara la presidenta del Parlament afirma "Que la presidenta d'un Parlament, sigui qui sigui, hagi d'anar a declarar davant d'un tribunal per un debat i una votació parlamentària, mostra les mancances democràtiques d'un estat amb greus problemes per acceptar la seva pluralitat interna i
 ·
Notícia · Cultura
Convocatòria del Premi d'Assaig Irla 2017
Un any més la Fundació Irla, en col·laboració amb Angle Editorial, convoca el Premi d'Assaig Irla amb l'objectiu bàsic d'estimular l'estudi de la realitat política, econòmica, social i cultural dels Països Catalans, així com el seu pensament.
 ·
Recull de premsa · Política catalana
Xirgu: "Tir a la CUP"
En un article al Punt avui Xevi Xirgu posa de manifest els atacs reiterats que està rebent la CUP i al respecte afirma "Com que la CUP és la CUP i incomoda tothom ("hem vingut a molestar", va dir Gabriel mesos enrere, no ho oblidin), ara s'ha posat de moda el tir a la CUP"
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butlletí clica al següent enllaç aquí