Divendres, 23 de desembre del 2016 | 17:33
 ·
Notícia · Seguretat
Trapero i Batlle dimissió!
Aquesta era una de les consignes que més es van sentir,ahir a la nit, quan més d'un centenar de Mossos d'Esquadra de paisà, es van manifestar davant el restaurant on es celebrava el sopar de Nadal dels comandaments del cos inclòs el seu cap, Josep Lluís Trapero  i el director general, Albert Batlle.
 ·
Crònica · Afers religiosos
Victòria Molins. Monja del marginats i independentista
M. Victòria Molins (1936), religiosa teresiana compromesa amb els més marginats (presos, sense sostre, prostitutes, immigrants) i participant en les grans manifestacions del 11S, ha aprofitat una estada a Montserrat per reflexionar sobre independentisme i cristianisme.

Opinió · Seguretat
El CEEC i l'estat de la nostra Seguretat Nacional
Miquel Sellarès
President del Centre d'Estudis Estratègics de Catalunya
La incompetència, la manca de projecte d'estat, l'acomplexament vers l'estat espanyol i la supeditació als seus aparells i als seu imaginaris nacionals han fet que la nostra classe política ,en general, no tingui consciència nacional de seguretat. I que fins i tot en alguns casos s'hagi potenciat càrrecs polítics en el camp de la seguretat a personatges impresentables i
 ·
Notícia · Política catalana
Puigdemont: "El que uneix els catalans és el referèndum"
El president de la Generalitat, Carles Puigdemont, ha assegurat aquest matí, en el decurs de la sessió de control del Parlament de Catalunya, que "el que uneix els catalans, concretament al 84% segons l'última enquesta publicada, és el referèndum".
 ·
Notícia · Política
Rufián, al ministre de l'Interior: 'Té previst fer res davant dels casos d'impunitat feixista? Té previst reparar la memòria de Guillem Agulló?'
El portaveu adjunt d'Esquerra Republicana al Congrés de Diputats, Gabriel Rufián, ha demanat  al ministre de l'Interior, Juan Ignacio Zoido, si dins dels objectius de la legislatura que acaba d'iniciar al capdavant del ministeri té previst 'reparar la memòria de Guillem Agulló, assassinat a ganivetades a Castelló ara fa 23 anys', i
 ·
Recull de premsa · Política catalana
Pere Cardús: "El combat del 2017: esteu a punt?
En un article a Vilaweb el periodista Pere Cardús afirma que "La democràcia no es negocia. Tanquem l'any amb un propòsit ferm i diàfan. L'any que ve serà l'any de la democràcia catalana".
 ·
Recull de premsa · Societat civil
Muñoz: "L'independentisme encarna avui el projecte amb més consens en la societat catalana"
En un article a l'Ara Jordi Muñoz en relació a la celebració de la Nit de Santa Llucia ens diu "Òmnium va tenir l'encert de no desembarcar a l'Hospitalet, fer el seu acte i marxar, sinó que va aprofitar l'avinentesa per fer una aposta pel diàleg, franc i allunyat de tòpics, amb les expressions culturals actuals de la ciutat".
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butlletí clica al següent enllaç aquí