Dimecres, 18 de gener del 2017 | 13:13
 ·
Crònica · Seguretat
Quan tots hi guanyem
Fa uns dies parlàvem d'un exemple d'èxit, el del Port de Barcelona que necessita seguretat de prevenció i extinció d'incendis, i de Bombers de Barcelona que pot oferir aquest servei amb un increment de material, personal i formació.De fet, aquest model de relació conegut com a win-win, té molt recorregut a Catalunya.

Opinió · Política catalana
Els representants de la CUP
Miquel Strubell
Sociolingüista
La CUP va decidir aspirar a entrar en la política parlamentària en una cruïlla crucial de la història del nostre poble: abans de les eleccions al Parlament de Catalunya de 2012. Ho va fer, per raons que segurament ha explicat públicament, i no qüestiono pas la legitimitat d'aquella decisió. I ho va fer amb èxit.
 ·
Notícia · Cultura
Isabel-Clara Simó guanya el 49è Premi d'Honor de les Lletres Catalanes
Isabel-Clara Simó és la guanyadora del 49è Premi d'Honor de les Lletres Catalanes. El jurat ha decidit que l'escriptora i periodista d'Alcoi rebi el guardó que des de l'any 1969 Òmnium Cultural lliura "en reconeixement a l'aportació a la cultura catalana i en la normalització de l'imaginari col·lectiu de país",
 ·
Notícia · Seguretat
Mossos per la Independència: "Creiem que ens usen com a "eina" política. Però això no és nou, ni a Catalunya, ni a Espanya, ni a cap altre país del món"
Vilaweb ha preguntat al col·lectiu  de l'ANC de Mossos per la Independència la seva opinió  sobre les dificultats que poden haver d'encarar aquest 2017, la desobediència, les detencions, el moment zero o l'exèrcit entre d'altres qüestions.
Opinió · Nació Digital
Respecte, dignitat i seguretat per a la nostra policia
Marc Costa
Advocat i politòleg
Per al dia 17 de gener d'enguany està convocada una concentració a Barcelona, convocada per una plataforma que concentra les principals organitzacions sindicals representants de diversos cossos policials de tot l'Estat espanyol, 
Opinió · Política catalana
Ultrapassar la lògica dels espais polítics
Xavier Ginesta
Periodista i professor del Departament de Comunicació de la Universitat de Vic-Universitat Central de Catalunya
"Transcendir la lògica dels espais polítics". Aquesta va ser la petició que el president Carles Puigdemont va fer durant l'entrevista de valoració del seu primer any de mandat, amb Mònica Terribas, a Catalunya Ràdio.
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butlletí clica al següent enllaç aquí