Dijous, 19 de gener del 2017 | 14:23
 ·
Crònica · Afers religiosos
El rei desobeeix al Papa en afers armamentistes i l'episcopat calla
El rei Felipe VI defensa l'obediència a la deteriorada Constitució espanyola però desobeeix les directrius ètiques del Papa Francesc en afers armamentistes..

 ·
La fotografia · Nació Digital
Carod-Rovira elogia Errejón i esmena ERC: "És un error carregar contra gent que defensa drets democràtics"
Iñigo Errejon, Josep-Lluís Carod-Rovira i Xavier Domènech van donar una conferència ahir a Barcelona en la que van analitzar l'escenari polític català.
 ·
Crònica · Seguretat
Quan tots hi guanyem
Fa uns dies parlàvem d'un exemple d'èxit, el del Port de Barcelona que necessita seguretat de prevenció i extinció d'incendis, i de Bombers de Barcelona que pot oferir aquest servei amb un increment de material, personal i formació.De fet, aquest model de relació conegut com a win-win, té molt recorregut a Catalunya.

Opinió · Política catalana
Els representants de la CUP
Miquel Strubell
Sociolingüista
La CUP va decidir aspirar a entrar en la política parlamentària en una cruïlla crucial de la història del nostre poble: abans de les eleccions al Parlament de Catalunya de 2012. Ho va fer, per raons que segurament ha explicat públicament, i no qüestiono pas la legitimitat d'aquella decisió. I ho va fer amb èxit.
 ·
Recull de premsa · Política catalana
Cardús: "A diferència del procés de transició a la democràcia, l'èxit o el fracàs del procés fins a la independència de Catalunya ja no és podrà construir sobre la desmemòria"
En un article a la Vanguardia Salvador Cardús ens parla del que ell titlla de "pena d'hemeroteca" que qualifica "del risc que resulta de posar en evidència la feblesa d'unes declaracions públiques, una conducta personal o una decisió institucional a partir de declaracions, conductes o decisions anteriors".
 ·
Recull de premsa · Política catalana
Ramoneda: "Cal arribar al xoc o el govern català faria bé d'anticipar-se convocant eleccions abans que es prohibeixi el referèndum?"
En un article a l'Ara Josep Ramoneda afirma que "el que definirà el destí de l'any seran els pressupostos. Si n'hi ha el procés continua i el carrusel del xoc de trens començarà a girar".
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butlletí clica al següent enllaç aquí