Dimarts, 31 de gener del 2017 | 15:31
Opinió · Política catalana
Un espai decent
Fèlix Martí
Filòsof
El sectarisme dels mitjans de comunicació espanyols és greu i sistemàtic. Les immadureses de la CUP en relació al procés o les desafortunades declaracions del jutge Santiago Vidal han originat comentaris molt agressius dels mitjans unionistes.
 ·
Notícia · Política catalana
Carme Forcadell al New York Times "Defensant la democràcia a Catalunya"
El NewYork Times ha publicat un article en el que la presidenta del Parlament Carme, Forcadell, denuncia un "assalt judicial d'Espanya contra la democràcia i la llibertat d'expressió".
 ·
Notícia · Economia
Relat:"Treballen fonamentalment en quatre eixos: competitivitat, innovació i emprenedoria, cohesió social i obertura al món"
El nou president de la fundació d'empresaris FemCat, Pau Relat,  afirma que són un "grup d'empresaris i directius que treballen per fer de Catalunya un dels països més avançats del món, i treballen fonamentalment en quatre eixos: competitivitat, innovació i
 ·
Recull de premsa · Política
Borja de Riquer: "Estan aferrats a un model polític en crisi, però que els beneficia i no volen deixar de controlar"
En un article a la Vanguardia Borja de Riquer afirma que " Els tres darrers segles de monarquia unificadora no han aconseguit trobar un encaix satisfactori per a la majoria dels catalans i ha predominat la sensació de no veure's prou reconeguts dins les Espanyes oficials".
 ·
Notícia · Illes Balears
Una vintena d'entitats de ses illes a favor del dret a decidir dels catalans
Una vintena d'entitats culturals, socials i polítiques de ses Illes han fet públic un manifest  anomenat 'Compromís de mínims. Per les llibertats democràtiques"', en el afirmen "Volem remarcar que per nosaltres l'únic sostre acceptable pel Procés Sobiranista que es viu a Catalunya no és altre que la voluntat popular expressada lliurement.
Opinió · Política
Que llueva que llueva la virgen de la cueva !
Mònica Sellarès
Aquesta setmana ha tornat a ser una d'aquelles en les que, si per casualitat, te n'havies oblidat del perquè volem independitzar-nos d'Espanya  i el nostre amic Rajoy i 

 ·
Crònica · Internacional
Trump: actua per intuïció o està ben informat?
Una persona no és multimillonària per casualitat, ni esdevé el president USA per atzar. Al darrera de la trajectòria del Sr. Trump (1946),a més d'unes profundes conviccions que no l'han fet defallir, hi ha un talent que no té res a veure amb la imatge que els grans mitjants de comunicació volen transmetre d'ell: distret, poc previsible, impulsiu o bé irreflexiu i irresponsable.
 ·
Recull de premsa · Política catalana
Pinyol: "Qualsevol formació política que no s'impliqui activament en aquest repte majúscul que té el país per endavant els propers mesos és una cortina de fum"
En un article a Nació Digital Laura Pinyol destaca les paraules de Colau del cap de setmana en que esperonava als centenars d'assistents a "fer visible aquesta marea que representen" els comuns i a defensar un "espai polític transversal que defensi clarament el referèndum" i treballi per "revertir les retallades criminals".
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butlletí clica al següent enllaç aquí