Dilluns, 13 de febrer del 2017 | 14:45
Opinió · Política catalana
La giga enquesta
Isidre Palmada
Professor
Rajoy aplica, als catalans, l'estratègia d'ETA que consisteix a judicialitzar el procés. Desarmar-los amb la llei. Ha servit contra Ibarreche i sobretot, contra la desobediència de baixa i alta intensitat. Els jutges són els carcellers d'abans. Juguen el mateix rol i funció. No solament es puneix,
 ·
La fotografia · Política catalana
Acte conjunt d'ERC i Demòcrates per commemorar la República
Esquerra Republicana i Demòcrates de Catalunya han celebrat  un acte conjunt que sota el títol 'De República a República' ha servit per commemorar la República del 1931 i plantejar els reptes de la República que farem.
Opinió · Política catalana
Ja he dit que això és una guerra!
Miquel Strubell
Sociolingüista
Ho tinc escrit en aquesta mateixa publicació, i em sap greu haver-ho de ratificar: "El que està fent l'Estat no té nom. Està fent servir totes les estratègies, totes, d'un país en guerra, menys una: el recurs a les armes".
Opinió · Política
Entabanadors de ciutadans
Xavier Ginesta
Periodista i professor del Departament de Comunicació de la Universitat de Vic-Universitat Central de Catalunya
La geopolítica mundial viurà un trasbals en els propers mesos. Per una banda, l'entrada de Donald Trump a la Casa Blanca ha estat com un terratrèmol: ha posat en entredit els fonaments democràtics dels Estats Units i ha deixat clar que,
 ·
Recull de premsa · Política catalana
Soler: "La Moncloa té un problema"
En un article a l'Ara Toni Soler  afirma que " Tenir raó, tenir relat, tenir marca, està molt bé. Però en una batalla política i diplomàtica, aquesta mena d'arsenal és insuficient. No diré, Déu me'n guard, que per fer una truita cal trencar els ous. Només diré, si se'm permet, que el sobiranisme català ha de canviar d'estatus si vol captar l'atenció dels agents polítics i econòmics"
 ·
Recull de premsa · Política
Villatoro: "Pot haver-hi un patriotisme on la diferència no genera jerarquia −però sí orgull− i on la màxima expressió d'amor a la pàtria és situar-la en el món"
En un article al Temps Vicenç Villatoro ens parla del patriotisme i al respecte afirma "Hem passat molts anys en què el patriotisme estava mal vist. Tot eren interessos. En el millor dels casos, interessos camuflats. La política, la confrontació dels interessos.
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butlletí clica al següent enllaç aquí