Thursday, 28 de July del 2011 | 19:35
 ·
Crònica · Euskal Herria
Navarra, 499 anys espanyola
Els navarresos acaben de commemorar l'aniversari de la seva "incorporació" a la monarquia hispànica. Gairebé 500 anys després, els historiadors espanyolistes continuen defensant una versió agradable d'aquell fet que es va produir el 25 de juliol de 1512, amb l'entrada a Pamplona de les tropes de Ferran el Catòlic, rei de Castella i d'Aragó.
 ·
Crònica · Política catalana
CiU torna a jugar amb el foc dels pactes a Madrid
Josep Antoni Duran i Lleida no és independentista. Ni tan sols es molesta a simpatitzar la idea en les trobades amb militants dels caps de setmana.
 ·
Crònica · Afers religiosos
El final del malson de Sant Vicenç de Castellet. L'hora de les responsabilitats (I)
La situació provocada per l'actitud i el comportament del rector de la Parròquia de Sant Vicenç de Castellet, David de Vargas, era tan insostenible que finalment el Bisbat de Vic s'ha vist obligat a cessar-lo fulminantment.
 ·
Notícia · Comunicació
El cas Murdoch a la catalana
Diversos mitjans recorden, després de l'escàndol del grup de Murdoch a Anglaterra, el processament l'any 1995 de Javier de Godó per la creació d'una xarxa d'escoltes il·legals a diverses personalitats de l'Estat.
 ·
Notícia · Política
El joc de les cadires a les Corts Valencianes: Camps i Fabra s'intercanvien el lloc
El nou president de la Generalitat Valenciana jura el càrrec l'endemà que s'anunciés que Camps continuarà a les Corts. Concretament, seurà al que fins ara era l'escó de Fabra.
 ·
Notícia · Política
El PP aprova el tancament de Ràdio i Televisió de Mallorca
El Consell de Mallorca aprova la clausura dels mitjans de comunicació públics, i alhora accelera els tràmits per fer efectiu el tancament. Televisió de Mallorca i Ona Mallorca no tenien deutes.
 ·
Notícia · Política
Bildu se'n va de gira per Catalunya
Solidaritat Catalana ha convidat a membres de la coalició abertzale perquè expliquin la fórmula del seu èxit electoral a través de la unitat per la independència.

 ·
Notícia · Societat civil
La XXIX edició de La Setmana del Llibre en Català premia la trajectòria de Joaquim Carbó
Carbó rebrà durant la 29a edició de La Setmana del Llibre en Català el Premi a la Trajectòria, un guardó que pretén destacar la tasca de l'escriptor que ja compta amb més de cent llibres publicats en els darrers 50 anys i amb prop d'un milió d'exemplars venuts.
 ·
Recull de premsa · Societat civil
Sellarès: "L'Assemblea Nacional Catalana no ha de convertir-se en una sigla més de la sopa de sigles de l'independentisme"
"En les pròximes setmanes, hi haurà intents de desautoritzar aquesta nova iniciativa política del nostre poble. Tractaran de fer creure que està al servei d'una opció política determinada".
Cartes al director
Els Centelles
Els fills del conegut fotoperiodista català Agustí Centelles, varen vendre l'obra completa del  seu pare al millor postor, en aquest cas el Ministerio de Cultura per 700.000 € engruixint d'aquesta manera "el archivo de Salamanca" que al seu torn es resisteix encara a retornar els lligalls confiscats a Catalunya pel franquisme acabada la Guerra Civil.
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butlletí clica al següent enllaç aquí