Friday, 5 de August del 2011 | 13:55
Opinió · Política
Per què ha de ser Alfred Bosch
Marina Llansana
Filòloga i periodista
Oriol Junqueras va acceptar encapçalar la llista d'Esquerra a les europees en un moment en  que ja era evident que les sigles del partit vivien un moment crític. Es va posar al davant i Esquerra va aconseguir uns resultats molt dignes. Era el juny de 2009, en un moment en que els dirigents d'Esquerra suàvem per reunir 30 persones en una sala, Junqueras omplia i deixava gent dreta.
 · El passat 14 d'octube, l'aleshores Ministre d'Interior i actual candidat del PSOE a les eleccions espanyoles, Alfredo Pérez Rubalcaba, ja es va reunir amb representants del món taurí per assegurar-los que les 'corrides' passarien a dependre del Ministeri de Cultura.
El passat 14 d'octube, l'aleshores Ministre d'Interior i actual candidat del PSOE a les eleccions espanyoles, Alfredo Pérez Rubalcaba, ja es va reunir amb representants del món taurí per assegurar-los que les 'corrides' passarien a dependre del Ministeri de Cultura.
Crònica · Madrid
Rubalcaba, l'amic dels toreros
Aprofitant la polseguera de l'avançament electoral, el consell de ministres del 29 de juliol va aprovar que els toros deixin d'estar lligats al departament de l'Interior i passin a dependre del de cultura. Un nou desafiament del candidat Rubalcaba als acords democràtics del Parlament.
 ·
Crònica · Política catalana
Junqueras passa la primera prova de foc. En vindran més
Oriol Junqueras va resoldre el dimecres, amb l'acceptació per part d'Alfred Bosch de la candidatura d'ERC a les eleccions espanyoles del 20-N, el primer problema seriós que se li havia plantejat.
 ·
Notícia · Política
Duran dóna el tret de sortida en la cursa cap a Madrid
El candidat de CiU el 20-N no descarta demanar que s'avancin encara més les eleccions espanyoles i critica ERC pel procés intern que està vivint per designar un candidat el 20-N.
 ·
Recull de premsa · Política
Germà Capdevila: "Sigui quin sigui el resultat el 20-N, Catalunya no pot esperar cap avenç"
A 'Cap oportunitat', Capdevila contradiu les paraules de Mas sobre la transcendència de les eleccions espanyoles i afirma que el president de la Generalitat "fa servir una retòrica del segle passat".
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butlletí clica al següent enllaç aquí