Tuesday, 23 de August del 2011 | 14:37
 ·
Crònica · Col·lectiu Joan Creixell
L'independentisme i el PSC
Avui que comencem a veure actituds de tancar ferides i trobar coincidències i complicitats entre les forces independentistes catalanes a l'entorn del pal de paller que ha d'ésser ERC, és positiu que l'independentisme entengui que la gran majoria social del país, avui en dia, encara està representada per CiU, el PSC, els seus militants i els seus votants.

 ·
Crònica · Tecnologia i país
Google mossega la poma
Carles Toronjo i Manyé
Enginyer de Telecomunicacions
En la nostra darrera crònica setmanal, fèiem un breu apunt al fet que Apple s'havia convertit, per uns dies, en l'empresa amb la valorització borsària més alta del món.
 ·
Crònica · País Valencià
Anàlisi dels partits amb representació a les Corts Valencianes (II): PSPV-PSOE, congrés a la vista
Si l'11è congrés del PSPV-PSOE, celebrat el setembre del 2008, va ser un dels més renyits de la història, el del 2012 –que ben bé podria avançar-se a la primavera– amenaça de ser tan o més emocionant. Jorge Alarte, si no hi ha cap sorpresa de volada, aspirarà a renovar el càrrec enmig d'un panorama polític dramàtic pels socialistes valencians.
 ·
Recull de premsa · Política
Alfred Bosch: "S'ha acabat el peix al cove i els plats de llenties"
En una entrevista al Diari El Punt Avui el precandidat a cap de llista d'ERC al Congrés dels Diputats , Alfred Bosch, proposat per Oriol Junqueras es mostra preparat per encarar ,si cal, unes primàries amb Joan Ridao  ja que afirma "detecto molta il·lusió.
Opinió · Política
No sempre ens expliquem com cal
Josep Poca
Escriptor
Acabo de rebre una trucada de l'Ernest Benach. No li ha agradat gens ni mica el meu article d'opinió. Ja se'n feia ressò des del seu twitter: "Quina llàstima que gent assenyada com el Josep Poca es cregui les intoxicacions i les mentides que alguns fan córrer". (Agraeixo el judici positiu sobre mi.)
 ·
Notícia · Política
Joseba Egibar: "L' esquema de futur de l'Estat Espanyol ha d'ésser en igualtat de condicions per a les quatre nacions"
En una entrevista a Onda Vasca Joseba Egibar ha repassat l'actualitat política al País Basc mesos abans que es celebrin els comicis del proper novembre.
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butlletí clica al següent enllaç aquí