Monday, 19 de September del 2011 | 19:29
 · El Secretari d'Estat per Escòcia, Michael Moore, ha engegat la maquinària propagandística per tal de frenar les aspiracions sobiranistes escoceses
El Secretari d'Estat per Escòcia, Michael Moore, ha engegat la maquinària propagandística per tal de frenar les aspiracions sobiranistes escoceses
Crònica · Anàlisi política
Londres activa la propaganda
Marc Sanjaume
Politòleg
La llum verda de David Cameron al referèndum secessionista després de la majoria absoluta de l'SNP a les eleccions del 6 de maig a Holyrood podria quedar en una promesa més. I és que el Secretari d'Estat per Escòcia està fent mans i mànigues per aturar la deriva independentista del Govern d'Alex Salmond, que ha planificat celebrar el referèndum sobre el divorci polític cap a finals de la legislatura (2015).
 ·
Crònica · Esport i Ciutadania
Globus punxat
Tot just s'han jugat tres jornades de lliga i ja hi ha hagut temps per inflar alguns globus i punxar-ne d'altres. Des de la lliga de dos, passant pel sotrac blaugrana o l'estat de forma pletòric del Madrid. Tot ha quedat desmentit en tres partits.
Opinió
La llengua a l'ensenyament: un país a doble columna?
Raimon Carrasco
Advocat
Els problemes judicials amb què topa el model lingüístic de l'ensenyament deriven del fet que el TC es va carregar la regulació lingüística de l'Estatut.
 ·
Notícia · Política
"El català a l'escola és l'únic espai que ha estat capaç de construir una cohesió social sense cap fissura"
"El català a les aules ha estat un factor determinant en favor de la integració, en un entorn en què el mercat de treball genera gravíssimes segregacions".
 ·
Notícia · Política
El TC suspèn cautelarment la Llei de l'aranès
El tribunal ha admès a tràmit el recurs que va interposar el govern espanyol contra la llei, aprovada al Parlament.
 ·
Notícia · Madrid
Rafa Díez: "Seguiré lluitant pel meu país, per la pau i per les solucions democràtiques"
El sindicalista abertzale, condemnat a deu anys de presó pel cas Bateragune, ha fet aquestes declaracions al tribunal abans de ser enviat a la presó.
 ·
Recull de premsa · Política
T. Soler: "¿Què passaria si el PP fes una bona política econòmica? ¿I si mimés les elits empresarials catalanes?"
"Només és una hipòtesi, n'hi ha d'altres no tan pessimistes. Però tinguem sempre present que això del cuanto peor, mejor no és una fórmula matemàtica".
 ·
Recull de premsa · Política
J. Font: "La dreta espanyola tracta de dividir el poble amb finalitats electorals"
"El balanç d'aquest mètode [d'immersió lingüística], passats els anys, ha resultat un èxit social i lingüístic, avalat pels entesos de la Unió Europea. Els canvis que avui reclama la dreta espanyolista no tenen mòbils pedagògics sinó ideològics".
 ·
Notícia · Política
Xavier Bru de Sala, Felip Puig, Joan Barril i diversos economistes, al Consell Assessor de Duran i Lleida
El candidat de CiU a les eleccions generals del proper 20 de novembre, Josep Antoni Duran i Lleida, ha presentat aquest divendres el seu Consell Assessor.
Enquesta
La condemna de 10 anys de presó a Otegi i Díez pel cas Bateragune…
 ·
L'acudit
Per Puyal
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butlletí clica al següent enllaç aquí