Dijous, 10 de novembre del 2011 | 20:02
 ·
Crònica · Cultura i mitjans de comunicació
El que el PP i els canals privats amaguen sobre el 'dispendi' de TV3
Joan Serra
Desmuntem les 'raons' que utilitzen 'populars', cadenes privades espanyoles i grup Godó per voler desmantellar la televisió pública catalana i en català.
Opinió · Política
Es repetirà! De manera ineluctable
Josep Pinyol i Balasch
Historiador i empresari
En física les mateixes causes produeixen els mateixos efectes; en política els mateixos plantejaments porten als mateixos resultats. El President Jordi Pujol exhortava a que, després de les eleccions del 20 de novembre, i pel que fa al pacte fiscal, no es repetís la divisió i la feblesa dels partits polítics catalans en la defensa dels interessos econòmics de Catalunya.
Opinió · Llengua
Parlem de llengua
Carme Forcadell
Vicepresidenta de la PDD
Que la llengua catalana no es troba en el seu millor moment és una obvietat que no cal explicar.
 ·
Notícia · Comunicació
Terribas diu que no vol viure en un país en el que 'Sálvame' "sigui líder" i que lluitarà "perquè això no passi"
La directora de TVC avisa que si el model de televisió catalana "s'esquerda" l'impacte espanyol sobre l'espai comunicatiu català serà "imparable".
 · L’11 de maig d'aquell any, clergues vestits amb sotana es dirigiren cap a la Prefectura Superior de la Policia –a la Via Laietana de Barcelona- en protesta per les tortures que havia rebut el dirigent estudiantil i membre del PSUC, Joaquim Boix Lluch, el qual havia estat detingut juntament amb altres líders estudiantils.
L’11 de maig d'aquell any, clergues vestits amb sotana es dirigiren cap a la Prefectura Superior de la Policia –a la Via Laietana de Barcelona- en protesta per les tortures que havia rebut el dirigent estudiantil i membre del PSUC, Joaquim Boix Lluch, el qual havia estat detingut juntament amb altres líders estudiantils.
Crònica · Afers religiosos
Itinerari eclesial de la democràcia catalana clandestina
La recent commemoració dels 40 anys de l'Assemblea de Catalunya [Crònica / Vídeo] posa de relleu que també sectors de l'Església han jugat un paper important contra la dictadura franquista.

 ·
Notícia · Política
Jorge Fernández aposta per reduir la despesa de TV3 i Duran l'insta a tancar Telemadrid
El candidat del PP de Catalunya considera un "luxe" que TVC tingui cinc canals, tot i que aquest fet no ha comportat un augment de la despesa.
 ·
Notícia · Euskal Herria
Gara publicarà aquest divendres la primera entrevista a ETA després de dir que deixa les armes
"El desarmament és a l'agenda i ETA està disposada a adoptar compromisos". Aquest és el titular que ha filtrat el diari basc de l'entrevista que publicarà demà.
 ·
Notícia · Societat civil
"Pels nostres drets. Prou retallades": Palma surt al carrer aquest 12-N
Més de 36 entitats de les Illes han convocat, per aquest dissabte 12 de novembre, una manifestació contra les retallades davant els atacs de les institucions públiques.

 ·
Recull de premsa · Política
Cardús: "És urgent combatre el fals argument que la lluita per la independència 'crearà frustració'
Salvador Cardús creu que no ens hauríem de deixar atrapar en la vella dicotomia que parla de separadors i separatistes perquè "és especialment perniciosa en la comprensió de l'independentisme polític per tres raons".
 ·
Notícia · Política
Gordillo: "Dret a decidir? Dret a no decidir per interès partidista, tacticisme o covardia"
El periodista lamenta que a "Catalunya no tenim llei electoral pròpia, i malgrat tres dècades de majories parlamentàries sobiranistes seguim depenent de l'espanyola".
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butlletí clica al següent enllaç aquí