Dimecres, 16 de novembre del 2011 | 19:22
Crònica · Cultura i mitjans de comunicació
La controvèrsia envolta el debat de final de campanya de 8TV
El PSC, ERC i ICV s'han arribat a plantejar boicotejar el debat que hi ha previst aquest divendres al canal del Grup Godó, per la seva disconformitat amb les condicions del mateix, que beneficiarien a CiU.
 ·
Crònica · Política catalana
Esquerra, cap al quart diputat
Roger Buch
Politòleg
Després dels darrers fracassos electorals,  ERC es troba en el millor dels escenaris possibles. La renovació a la direcció amb Oriol Junqueras i les primàries que han elegit Alfred Bosch han estat impecables.

Opinió · Política
20-N: voteu Alfred Bosch
Miquel Sellarès
Periodista
Jo, com Fèlix Martí, Jordi Porta, Ferran Requejo, Lluís Llach, Josep Cruanyes i tants d'altres, he donat suport a la coalició ERC-Reagrupament-Catalunya Sí perquè és l'única candidatura independentista en aquestes eleccions estatals.
Opinió · Política
Més llibertat, millor democràcia, més Europa
Carles Campuzano
Diputat de CiU al Congrés
A la recta final de les eleccions a Corts espanyoles, resta clar que la lluita contra la crisi i l'exigència d'un pacte fiscal que posi fi a l'espoli que pateix el nostre país, han estat els arguments principals de la gent de CiU per demanar, de nou, la confiança als electors catalans.
 ·
La fotografia
'Enxaneta' duu els castells al cinema en 3D
Demà s'estrena a la sales de cinema del país el documental 'Enxaneta', una cinta produïda per Televisió de Catalunya (TVC) en la qual s'expliquen els valors d'una de les tradicions catalanes més significatives i valorades internacionalment: els castellers.
 ·
Notícia · Unió europea
Tombada abans de ser votada l'esmena per fer oficial el català
El secretariat de la Comissió d'Afers Exteriors declara "inadmissible" el text presentat per Tremosa, Junqueras i Romeva, que apostava per incloure el català com a llengua oficial aprofitant l'ingrés de Croàcia a la UE.
 ·
Crònica · Pla de lleida
El nostre home a Madrid
Ivan Mambrillas
Si la història ens digués que catalanisme només admet com a sinònim moviment d'alliberament nacional, la figura del nostre home a Madrid hauria estat episòdica, políticament poc rellevant i encarnada, invariablement, per un diputat atrabiliari, especialitzat en el libel contra el colonitzador i enemic del papalloneig entre parlamentaris espanyols.
 ·
Notícia · Societat civil
"Un país, un Estat": el full de ruta per a esdevenir un nou Estat en el context internacional
La Fundació Catalunya Estat, una agrupació d'empresaris que vol exercir de lobby per tal de forçar la consecució d'un estat propi, ha publicat Un país, un Estat. Estratègia i negociació per a la Independència, un llibre que detalla el full de ruta que cal seguir per tal que Catalunya assoleixi la independència.
 ·
Notícia · Comunicació
Llibertat.cat estrena web coincidint amb el seu cinquè aniversari
El portal independentista realitzarà una xerrada i un sopar aquest dissabte al Casal de Sants, on presentarà la seva nova interfície

 ·
Crònica · Internacional
Com analitzaran els resultats del 20-N des de l'exterior
Toni Reig
Periodista
Sobresortirà el fet diferencial català i basc en l'anàlisi electoral a l'estranger, en unes eleccions en què queden pocs dubtes que guanyarà el PP de Mariano Rajoy?
 ·
Recull de premsa · Política
Cardús: "El 20-N no farà ni una esgarrinxada a l'independentisme"
"Que ningú no canti victòria la nit del 20-N, perquè els resultats contribuiran en ben poques setmanes a fer veure encara més clarament quina és l'única sortida nacionalment digne per a aquest país".
 ·
Recull de premsa · Política
Sáez: "No 'eren' rojos, sinó que 'votaven' roig. Es tracta de reconquistar-los"
"Alguns fan una anàlisi primària del fet: el PSC s'enfonsa. Crec que la lectura hauria de ser més complexa: el cinturó ja no és el que era".
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butlletí clica al següent enllaç aquí