Dijous, 17 de novembre del 2011 | 19:32
 ·
Crònica · País Valencià
Fabra assenyala el camí
El PSOE no s'està de criticar el PP pel que consideren una ocultació del programa de manera deliberada. Les retallades que caldrà fer, segons han convingut els populars, són convenientment obviades en aquesta campanya electoral que ara acaba.
 ·
Crònica · Euskal Herria
Merenga francesa per a Yolanda Barcina
L'Audiència Nacional processa a tres activistes anti-Tren d'Alta Velocitat que van estampar uns pastissos contra la presidenta de Navarra, Yolanda Barcina. Afronten penes que poden arribar fins als sis anys de presó.
 ·
Notícia · Política
ERC proposarà al Congrés que es reconegui el dret a l'autodeterminació...
Alfred Bosch es mostra disposat a arribar als tribunals internacionals en cas que no prosperi la mesura.
 ·
Notícia · Política
... i Duran afirma a Girona que donarà suport a la proposta
El dirigent democristià accentua el perfil nacional i afirma, al·ludint a ERC, que ells mai faran president un "no nacionalista" com José Montilla.
Opinió · Economia
Cobrar tard i malament
Lluís Aragonès
Empresari
El càncer d'avui en el món de l'empresa és la por a cobrar tard i malament, o bé a no cobrar la feina feta i la feina per a fer.
 ·
Notícia
Associació de Municipis per la Independència: fregant el centenar
La iniciativa endegada per l'alcalde de Vic, Josep Maria Vila d'Abadal, ha assolit aquesta setmana gairebé el centenar de municipis adherits.
 ·
Notícia · Societat civil
Milers d'estudiants protesten contra les retallades arreu del país

Les protestes s'emmarquen en la jornada de vaga a les universitats i instituts públics catalans contra la "mercantilització de la universitat pública".

 ·
Notícia · Política
El Govern veu "sorprenent" que la vaga d'universitaris i personal es faci a tres dies del 20-N
El secretari d'Universitats, Antoni Castellà, ha considerat "sorprenent" que la vaga es faci a tres dies del 20-N quan moltes de les reclamacions parteixen de decisions de finals del curs passat.
 ·
Crònica · Afers religiosos
Dues Esglésies a Espanya
Dos homes tan sensats com Joan Rigol i Antoni Castells comparteixen la generalitzada opinió de que hi ha dues Esglésies a Espanya.

 ·
Notícia · Societat civil
La PPL demana als partits que no donin suport a cap govern que s'oposi al català a la UE
L'organització en favor de la promoció i ús del català ha fet una crida a les forces polítiques que es presenten a les eleccions per tal que no donin suport a cap govern que s'oposi a la plena oficialitat del català a la Unió Europea.
 ·
Notícia · Política
Chacón no serà al debat de 8TV i Coscubiela encara no ho ha decidit
Com ja avançava ahir Tribuna.cat en exclusiva, la controvèrsia al voltant del debat de final de campanya continua, tot i que el canal del grup Godó afirma que es farà encara que no hi siguin tots els caps de llista.
 ·
Recull de premsa · Política
Soler: "Rajoy ha sabut defugir tot allò que li pot restar vots a Catalunya"
"I el mèrit definitiu és dels centenars de milers de catalans que votaran el PP amb la mateixa desimboltura que ho faran els electors de Zamora, perquè la diferència entre els uns i els altres s'està esvaint".
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butlletí clica al següent enllaç aquí