Dimecres, 15 de febrer del 2012 | 19:13
 ·
Crònica · Política catalana
Catalunya i els símbols espanyols: entre el rebuig i la indiferència.
Roger Buch
Politòleg

Sembla ser que quan el president Tarradellas va arribar a la Plaça Sant Jaume l'any 1977 va proposar acabar el seu parlament amb un "Visca Catalunya i Visca Espanya" però li van aconsellar que escurcés la frase.

 ·
Crònica · Pla de lleida
Som de dretes i tenim projecte
Ivan Mambrillas

La transició nacional i el pacte fiscal són mers expedients, retòric l'un, tàctic l'altre, improvisats per trampejar una conjuntura ─l'esgotament de l'autonomisme─ i tanmateix presentats, relatats, com a moviments, o objectius, estratègics: "ei, tenim un pla".

 ·
Crònica · Política
Can Godó a manar a TV3
Els darrers dies en cercles periodístics i entre els professionals del Grup Godó corre un insistent rumor en el que s'afirma que en les properes setmanes, i després de la reorganització de la CCMA, CiU i PP lliuraran el control de la corporació a una persona vinculada i supervisada per aquest grup de comunicació.
Opinió · Política
Voldria ésser mandinga
Xavier Serrahima
Escriptor
Els catalans i catalanes tenim la pell tan fina i som tan exageradament susceptibles que a voltes ens oblidem d'ésser agraïts amb els que ens estimen i volen bé.
 ·
Crònica · Política catalana
Amb nocturnitat i alevosia
CiU ha tancat definitivament l'acord amb el PP dels pressupostos, un acord políticament previsible, però incomprensible en una etapa que la federació aposta pel discurs sobiranista i econòmicament molt conservador, lluny de la centralitat del seu electorat.
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butlletí clica al següent enllaç aquí