Divendres, 17 de febrer del 2012 | 18:52
 ·
Crònica · Madrid
Franco ha ressuscitat
El feixisme sociològic que perviu en una part de la societat espanyola es posa ara les mans al cap perquè un artista ha tingut la gosadia de posar un ninot de Franco dins d'una nevera en un certamen artístic de renom.
 ·
Crònica · País Valencià
PSPV: un congrés molt obert
El 12è congrés del PSPV-PSOE és a la cantonada. Els moviments al si de la formació, constants com el de les plaques tectòniques, s'acceleren sempre que s'acosta un conclave d'aquest tipus. I en aquesta ocasió més que mai, no podia ser una excepció...

Opinió · Política
Independència en infraestructures són llocs de treball
Oriol Amorós
Portaveu adjunt del grup parlamentari d'Esquerra
Les ensarronades del PP i del PSOE en infraestructures han estat i són un fre a la creació de llocs de treball. Des d'ERC proposem un full de ruta per a la independència en infraestructures.
 ·
Notícia · Política
L'encaix entre la independència i el pactar amb el botxins
El President de la Generalitat, Artur Mas, dèia en una entrevista al rotatiu francès Le Monde que "Catalunya podria ser perfectament un estat dins de la Unió Europea".
 ·
Crònica · Col·lectiu Joan Creixell
La política dels crancs
Mai un govern de la Generalitat no havia comptat amb tantes persones de perfil sobiranista i/o independentista, ni mai cap president havia manifestat obertament que en un referèndum d'independència votaria que sí, per això la perplexitat vers les polítiques que està duent a terme l'executiu català.
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butlletí clica al següent enllaç aquí