Divendres, 2 de març del 2012 | 19:48
 ·
Crònica · Madrid
Deixeu (alguns) morts tranquils
Aquest divendres ha fet 38 anys de l'assassinat de Salvador Puig Antich a mans de la dictadura. Els culpables del crim no han estat i ja no seran mai jutjats. Com tampoc pagaran mai pels seus comportaments els qui van perpetrar un veritable genocidi cultural, ideològic i social contra el poble de Catalunya.
Crònica · Cultura i mitjans de comunicació
'Intereconomia' independentista? Al servei de qui?
Que l'actual govern de la Generalitat no té cap projecte de comunicació nacional és una evidència que a dia d'avui ja ningú pot negar. I molts recorden que, com a mínim quan David Madí ─encarregat d'aquestes qüestions─ formava part del govern, s'hi podia estar d'acord o en desacord, però l'estratègia hi era.
 ·
Llibres / revistes
Objectiu: matar Franco
 ·
Notícia · Illes Balears
Repressió policial contra el català en els Premis Ramon Llull
El vespre del passat dimecres prop d'un centenar de persones es dirigien a la concentració convocada per la campanya 'A Mallorca, en català!', impulsada per Endavant, per xiular als membres del Govern que assistien al lliurament de Premis Ramon Llull, a la Llotja de Palma.
 ·
Notícia · Societat civil
La FNEC fa història a la Pompeu Fabra
La Federació Nacional d'Estudiants de Catalunya (FNEC) ha guanyat aquesta setmana les eleccions claustrals que s'han celebrat a la Universitat Pompeu Fabra. Aquesta suposa una fita històrica: els candidats de la FNEC es converteixen per primera vegada en la primera força de la universitat.
 ·
Recull de premsa · Política
Pujol: "El funcionament de Catalunya serà millor o pitjor si el finançament és o no adequat"
"La gran majoria de les despeses van a càrrec de la Generalitat. Perquè en té la competència. I si el finançament de la Generalitat és injust i deficient, tot això portarà a serioses dificultats".
 ·
Llibres / revistes
La lliçó de València
 ·
Crònica · País Valencià
La policia es reprimeix
Les protestes estudiantils que van començar al País Valencià amb motiu de les retallades de la Generalitat i que van agafar volada per la dura intervenció policíaca, arriben a la tercera setmana amb un augment de manifestants i una reducció, gairebé absoluta, de la presència de les forces de seguretat de l'estat.
 ·
Crònica · Euskal Herria
Partit Popular o Partit de la Pau?
A desgrat seu i sense que ho hagi pogut impedir, el PP acaba de tancar el cicle de les il·legalitzacions de l'esquerra abertzale que va activar deu anys enrere, després d'un atemptat als Països Catalans.
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butlletí clica al següent enllaç aquí