Divendres, 9 de març del 2012 | 19:46
Opinió · Política
Sense arguments
Carme Forcadell
Vicepresidenta de la PDD
La independència de Catalunya encara no forma part de l'agenda política espanyola, l'Estat espanyol encara no es creu que aquest País serà independent, tot i que, des de fa  anys ens hi està abocant irremissiblement.
 ·
La fotografia
Muriel Casals, Aureli Argemí i Josep Maria Vila d'Abadal intervindran a l'acte constituent de l'ANC
Tres grans entitats del país estaran representades pels seus dirigents en el gran acte constituent de l'Assemblea previst per aquest 10 de març.

 ·
Llibres / revistes
La càrrega
 ·
Crònica · Euskal Herria
Fins als nassos de conviure junts
Divorci a la vista. Els socis del govern basc han començat a preparar la ruptura. Les diferències sobre com gestionar el nou escenari polític després que ETA hagi anunciat l'abandó de les armes, ha provocat esquerdes en la relació entre populars i socialistes.

 ·
Notícia · Comunicació
Josep M. Carbonell i nombrsos membres del deganat universitari, en contra la renovació de TV3
L'exdiputat socialista Josep Maria Carbonell, que va ser president del Consell de l'Audiovisual (CAC), i l'exsecretari d'indústria de la Generalitat, Antoni Soy, han subscrit aquesta setmana un manifest en contra de la renovació de TV3.
 ·
Llibres / revistes
Especial Correllengua 2011
 ·
Recull de premsa · Societat civil
Àngels Folch: "S'ha d'unir el poble, no els partits"
"No ens hem d'entossudir en una sola via, perquè llavors ens barallem per qui té o no raó. Quin serà el nostre camí? No ho sé. Però sí que hem de marcar com hem de treballar cada dia".
 ·
Recull de premsa
Martí: "L'única manera que té Mas de no triar és convocar eleccions anticipades"
"Presentar-se a Madrid amb el concert sota el braç seria un acte coherent perquè el rebuig de Rajoy faria créixer els partidaris de l'autodeterminació".
 ·
Crònica · Política
La immersió en qüestió, el conflicte ajornat
El Tribunal Superior de Justícia de Catalunya ha avalat avui a mitges la immersió lingüística de les escoles catalanes. La resolució de la sala del contenciós permet a totes les parts cantar victòria i mirar el futur amb certa esperança.
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butlletí clica al següent enllaç aquí