Dimecres, 21 de març del 2012 | 19:59
Crònica · Política catalana
Una manifestació gegantina per la Diada Nacional
Aquest cap de setmana passat hem viscut una prova que la capacitat mobilitzadora de l'independentisme està present. Una convocatòria feta per les xarxes socials reunió més de 7.000 persones a la plaça Catalunya en forma de flashmob.
 ·
Crònica · Economia
Cornuts i pagar el peatge dels espanyols
Les xifres són històricament aberrants: Catalunya té només el 10% de les vies de peatge però recapta el 40% dels diners que van a la caixa del finançament de les carreteres de pagament.
 ·
Notícia · Política
ERC-RCat-Catalunya Sí presenten les propostes per a la Proposició de Llei sobre l'autodeterminació
El portaveu de la coalició, Alfred Bosch, ha presentat aquesta setmana les conclusions d'un informe d'experts per a l'elaboració d'una Proposició de Llei sobre el dret a l'autodeterminació.
Opinió · Comunicació
TV3, un 'espai de sobirania' en perill
Eduard López
Vicesecretari general d'ERC
Els mitjans públics en català han jugat, en els darrers trenta anys, un paper de primer ordre pel que fa a la vertebració d'un "espai comunicacional" propi. I això en un marc molt condicionat per una agressiva competència en castellà, ferotge i amb una voluntat espanyolitzadora gens dissimulada.
 ·
Llibres / revistes
Començar de nou
 ·
La fotografia
Presenten oficialment la plataforma 'TV3 i Catalunya Ràdio són teves'
La plataforma ha programat una sèrie d'accions i activitats en defensa del servei públic de ràdio i televisió de Catalunya.
 ·
Crònica · Pla de lleida
De fotre mà amb l'esquerra i de fotre'n amb la dreta
Ivan Mambrillas
Quan es descobreix que un socialdemòcrata conspicu és, també, un perfecte lladregot, n'hi ha que oportunament ens recorden una de les condicions històriques de possibilitat d'un tal fenomen: la pèrdua d'organicitat ─per dir-ho amb Gramsci─ dels dirigents d'esquerres.
 ·
Crònica · Internacional
La doble moral dels àrabs amb Síria i Israel
Toni Reig
Periodista
Destacats diaris del món àrab fan autocrítica sobre la doble moral que s'aplica als conflictes de l'Orient Mitjà, concretament a l'actual guerra civil a Síria i a l'Israel amb els palestins.
 ·
Recull de premsa
Gordillo: "Amb l'excusa de l'austeritat, la dreta es carrega la pluralitat a la CCMA"
"El partit que està contra l'escola catalana [...] ocuparà la vicepresidència d'una de les icones del pujolisme, eina fonamental del que fins aquest moment es denominava construcció nacional o estructura d'Estat, [...] la Corpo".
Documents
Resum de les propostes de la Comissió d'experts
 ·
Crònica · Política catalana
CiU fa extensiu el pacte amb el PP a TV3
El govern d'Artur Mas ha entregat part del poder de control de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals al PP. El representant dels conservadors al consell d'administració de l'ens en serà el vicepresident i Alícia Sánchez-Camacho afirma que el poder dels conservadors a la CCMA es deixarà notar com mai i que la seva influència arribarà a tots els àmbits.
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butlletí clica al següent enllaç aquí