Divendres, 30 de març del 2012 | 20:15
Crònica · Madrid
Galeuscat contra López
Aquesta setmana hi ha hagut a Madrid un sopar de Galeuscat, de polítics de CiU, el PNB i el BNG. L'ofensiva marianista del govern espanyol torna a reactivar la unitat entre les forces nacionalistes, en guaret durant la geometria variable de Zapatero.
Opinió · Seguretat
29-M: èxit sindical i fracàs de prevenció
Miquel Sellarès
President del Centre d'Estudis Estratègics de Catalunya (CEEC).
Ahir, centenars de milers de ciutadans es van manifestar contra els governs de Mas i Rajoy en perfecte ordre democràtic. La concentració va ser, indiscutiblement, una de les manifestacions per motius socials més importants fetes mai al país.
 ·
Notícia · Comunicació
TV3, Catalunya Ràdio i La Vanguardia, de nou líders d'audiències Catalunya
Tots els mitjans de comunicació creixen, sobretot Internet als telèfons mòbils, segons constata la darrera onada del Baròmetre de la Comunicació i la Cultura. L'estudi revela un ascens del diari Ara, que suma 5.000 lectors més.
 ·
La fotografia · Societat civil
29-M: manifestació històrica i aldarulls, els grans protagonistes
La societat ha sacsejat el país i s'ha manifestat de manera massiva en la jornada de vaga general d'aquesta setmana. Tot i la pica-baralla de xifres d'assistència, l'èxit de seguiment i convocatòria ha estat poc discutit.
 ·
Recull de premsa · Llengua
Rahola: "Bauzá està fent de franquista amb el català"
"Un idioma que fa segles que es parla, pot desaparèixer en poques dècades. És el poder agressiu de la democràcia quan s'usa per a destruir la identitat dels pobles".
 ·
Recull de premsa · Seguretat
Capdevila: "El toc d'alerta, de dir als gestors que no tot pot ser en la mateixa direcció, no pot silenciar-se ni pels que fan massa soroll"
"El drama del foc i els cops és que acontenten els que els provoquen i pel mateix preu ajuden els que volen ignorar un malestar".
 ·
Notícia
29-M, vaga general: avís a Mas i Rajoy
Les retallades del president Mas i la reforma laboral de Rajoy, sumades a la crisi econòmica i del sistema financer, han conduït aquesta setmana a la vaga general, que està sent una de les més potents i seguides dels últims 40 anys.
 ·
Llibres / revistes
La televisió es reinventa
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butlletí clica al següent enllaç aquí