Dilluns, 2 de abril del 2012 | 19:58
Opinió · Comunicació
Majèstic 2 a la Corpo
Carmel Mòdol
Diputat del Grup Parlamentari d'Esquerra.
Com si es tractés d'una mala seqüela d'una pel·lícula ja vista, CiU ha tornat a triar el PP a l'hora de pactar el futur d'una estructura de país com és la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals. La CCMA incorpora ─com és conegut─ TV3 i Catalunya Ràdio, dos de les principals eines de promoció de la llengua, la cultura i l'imaginari nacional.
Crònica · Col·lectiu Joan Creixell
Els amors del PP de Quico Homs
Al si de CiU ─i no cal dir, de l'oposició─ s'estén cada dia més la sensació que Quico Homs va a la seva i que, trencat el 'pinyol' i barallats els seus membres, a la federació ja sols li queda la unió que produeix el poder.
 ·
Notícia · Societat civil
Els membres de l'ANC escullen el nou Secretariat Nacional
L'avanç dels resultats provisionals, encara per validar per la Junta Electoral, ja es poden consultar a la pàgina oficial de l'Assemblea.
 ·
La fotografia · Llengua
Èxit mundial del lipdub de Perpinyà
El Lipdub per la Llengua que s'ha fet aquest cap de setmana Perpinyà ha superat, amb més de set mil persones, el rècord mundial de participants.
 ·
Notícia · Llengua
Cura, centre de la mobilització a favor dels drets lingüístics i nacionals
El Santuari de Cura va tornar a ser el centre de la reivindicació nacional, 37 anys després de l'aprovació de l'avantprojectes d'Estatut d'Autonomia de l'Assemblea Popular.
 ·
Recull de premsa · Comunicació
Bassas: "Els molesta TV3, perquè els molesta Catalunya"
"En un país tan castigat per la discontinuïtat històrica com el nostre, TV3, amb els seus defectes, s'ha constituït en una prova diària i imprescindible de l'existència moderna de Catalunya".
 ·
Recull de premsa · Comunicació
Camats-Mòdol: "Durant tot el procés de contrareforma s'ha produït la destrucció de l'arquitectura audiovisual de Catalunya"
"Volem desmuntar la fal·làcia que tot sigui amb l'objectiu d'austeritat [...]. Tant CiU com el PP han rebutjat reduir a la meitat el sou de tots els representants del Consell de la CCMA".
 ·
L'acudit
Per Puyal
 ·
Crònica · Madrid
Galeuscat contra López
Aquesta setmana hi ha hagut a Madrid un sopar de Galeuscat, de polítics de CiU, el PNB i el BNG. L'ofensiva marianista del govern espanyol torna a reactivar la unitat entre les forces nacionalistes, en guaret durant la geometria variable de Zapatero.
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butlletí clica al següent enllaç aquí