Dimarts, 3 de abril del 2012 | 19:19
Crònica · Euskal Herria
I la Guàrdia Civil no hauria de demanar, també, perdó?
ETA ha posat fi a la seva activitat armada, l'esquerra abertzale ha assumit en exclusiva les vies polítiques, pacífiques i democràtiques i ha mostrat el seu penediment per les víctimes provocades durant mig segle de conflicte armat. La part espanyola però, no ho troba suficient.
 ·
Crònica · Tecnologia i país
Catalunya: a la recerca d'un model
Carles Toronjo i Manyé
Enginyer de Telecomunicacions
Aquest passat cap de setmana, el macrocomplex turístic i d'oci "Eurovegas" ha tornat a estar al centre de totes les mirades. La raó ha estat el viatge a Las Vegas de la delegació catalana, amb el conseller Recoder al capdavant, per tal de defensar l'arribada del macrocomplex a Catalunya.
 ·
Notícia · Política
RCat, a Brussel·les per l'Estat propi
La formació independentista ha promogut una Iniciativa Ciutadana Europea (ICE) per tal que, quan Catalunya sigui independent, el país segueixi dins la Unió Europea.
 ·
La fotografia · Política
Unió se centra en la crisi econòmica i defensa l'Estat confederat
Aquesta setmana s'ha presentat la ponència d'Unió Democràtica de Catalunya del 25è Congrés Nacional del partit. En la trobada, el partit ha posat l'accent en els seus eixos clau: centralitat, humanisme, justícia social, crisi econòmica i Estat confederat.
 ·
Notícia · Societat civil
En Jaume fa seixanta anys
Girona recorda la figura de Jaume Curbet, personatge clau en el model de seguretat català, qui va morir el passat mes de maig a causa d'una llarga malaltia.
 ·
Recull de premsa · Llengua
Carod: "La vaga dels Jubilats de Mallorca és una bona oportunitat per fer palès la unitat de la llengua"
"El setge polític ha començat allà i, si no troba resistència, arribarà també al Principat, amb la mateixa força i impunitat que valencians i balears ja coneixen. I no hi haurà ningú per ajudar-nos".
 ·
Crònica · Col·lectiu Joan Creixell
Els amors del PP de Quico Homs
Al si de CiU ─i no cal dir, de l'oposició─ s'estén cada dia més la sensació que Quico Homs va a la seva i que, trencat el 'pinyol' i barallats els seus membres, a la federació ja sols li queda la unió que produeix el poder.
 ·
Recull de premsa
Culla: "L'acceptació que minories imposin la seva llei per la coacció pot provocar-li a la institució universitària danys irreparables"
"Amb el pretext de la lluita contra les retallades, aquesta mena d'actituds s'està escampant com un càncer".
 ·
Llibres / revistes
L'esquizofrènia
 ·
Llibres / revistes
Caixes com les d'abans
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butlletí clica al següent enllaç aquí