Divendres, 4 de maig del 2012 | 20:12
Opinió · Seguretat
Ensenyar el "paquet" de l'Estat
Miquel Sellarès
President del Centre d'Estudis Estratègics (CEEC)
Tot plegat va començar quan la vidalquadrista delegada de l'Estat a la colònia, María de los Llanos de Luna, va anunciar que volia visualitzar els cossos i forces de seguretat de l'Estat a Catalunya. Va ser llavors quan començà l'estratègia.
Crònica · Política catalana
ERC i la reconstrucció de l'esquerra nacional
Oriol Junqueras i el seu equip ja duen més de sis mesos al capdavant d'ERC. En aquest mig any han aconseguit que la militància accepti la seva màxima que "entre la dreta i l'esquerra, l'esquerra; i entre l'esquerra i el país, el país". L'estratègia ha canviat. Ja no és la de Josep-Lluís Carod-Rovira, que passava per entendre's amb el PSC amb l'objectiu d'ocupar-ne l'espai i construir una esquerra nacional hegemònica en l'àmbit progressista.
 ·
Crònica · Madrid
Si ens neguen la nació, construïm l'Estat
Ressonen les paraules de l'inefable ministre andalús Cristóbal Montoro, afirmant que de nació autèntica només ho és la seva. La nostra, com la dels bascos, és "artificial". Si a aquestes alçades de la pel·lícula els espanyols encara ens neguen la nació, l'únic camí que ens queda és construir l'Estat propi. A no sé que ens agradi ser mesells.
 ·
Llibres / revistes
Maig roig
 ·
Notícia · Política
Duran critica la presència de la Policia Nacional a la cimera del BCE
Duran també ha dit que el BCE continua apostant només per la inflació i ha lamentat que no hagi tocat els tipus d'interès.
 ·
TribunaTV
TribunaTV a l'acte de presentació de l'Anuari Mèdia.cat
Els silencis mediàtics de 2011
 ·
Notícia · Comunicació
Racó Català: 13 anys d'informació i debat vertebrant els Països Catalans
Difícilment es pot explicar la breu història dels mitjans digitals catalans sense fer referència a Racó Català. La web, pionera en oferir informació dels Països Catalans, ha complert 13 anys, i ho celebrarà el proper divendres 4 de maig al Centre Artesà Tradicionàrius de Gràcia.
 ·
Recull de premsa · Política
Culla: "El moment exigeix ​​un líder que expliqui on anem, quines dificultats trobarem i què hi haurà a la meta"
"Tinc enormes dubtes que Hollande àlies 'flanby', un 'apparatchik' gris i sense carisma ni cap experiència de govern, pugui ser el Franklin Roosevelt que Europa necessita".
 ·
Crònica · Afers religiosos
Rouco silencia aspectes positius de Catalunya
El cardenal Antonio Maria Rouco cita deu vegades Espanya i s'oblida dels aspectes positius de Catalunya en el seu darrer discurs com a president de la Conferència Episcopal Espanyola.
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butlletí clica al següent enllaç aquí