Dimarts, 5 de juny del 2012 | 18:44
Editorial
Audiències a internet, bombolla d'interessos?
Tothom tècnicament ben infiormat sap que el control d'audiències a internet és un impossible i que, tot plegat, és una bombolla d'interessos entre l'auditat i l'empresa que fa el negoci auditant un suposat control d'audiències.
Crònica · Col·lectiu Joan Creixell
Agustí Colomines, un dels millors de Mas
Al Govern de la Generalitat hi regna una gran perplexitat i a la direcció de CDC, una gran emprenyada. Agustí Colomines ha posat en qüestió la continuitat del President Artur Mas i, a més, s'ha volgut treure les puçes del damunt pel suposat finançament irregular de la seva fundació.
Opinió
Intervenció? No, gràcies
Carles Campuzano
Diputat de CiU al Congrés
Observo amb perplexitat l'entusiasme d'alguns opinadors i tertulians mostrat davant la perspectiva d'una intervenció de l'economia espanyola per part de les institucions europees i internacionals.
 ·
Crònica · Tecnologia i país
Google TV: nova via per a TV3
Carles Toronjo i Manyé
Enginyer de Telecomunicacions
Ara fa aproximadament un mes, les emissions del canal internacional de Televisió de Catalunya van apagar-se. D'ençà de l'1 de maig d'enguany totes aquelles persones de fora del país que seguien TV3 a través del seu canal per satèl·lit ja no poden fer-ho.
 ·
Notícia
La CAL dóna suport a l'ANC i s'adhereix a la Marxa cap a la independència
La Coordinadora d'Associacions per la Llengua (CAL) ha manifestat el seu suport a l'Assemblea Nacional Catalana (ANC) i al Full de Ruta aprovat en l'assemblea constituent de l'ANC del passat 10 de març.
 ·
Recull de premsa · Economia
Cabana: "Bankia reflecteix la feblesa espanyola: tots són històries d'amics del PP i PSOE"
"A Rato l'ha substituït Goirigolzarri, l'únic executiu basc que va fer costat a Francisco González, amic d'Aznar, quan aquest obligà a la dimissió de la burgesia basca del BBVA".
Opinió · Política
Obertura clàssica en 7 moviments
Jaume López
Expresident de l'ACP i soci fundador de la PDD
Els jugadors d'escacs acostumen a utilitzar una sèrie de moviments prefixats per situar les seves fitxes, és a dir, per situar-se sobre el tauler davant del seu rival. Ho fan sense haver de reflexionar, amb pur automatisme. Els esquemes mentals, els purs automatismes, estan molt presents en el debat sobre la independència.
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butlletí clica al següent enllaç aquí