Dilluns, 11 de juny del 2012 | 19:34
Crònica · Col·lectiu Joan Creixell
Podem avançar però tenim l'enemic a casa...
En un moment en què a Catalunya hi ha el més extens independentisme social de la seva història, malauradament és quan s'evidencien més les nostres debilitats, innocència i manca de projecte estratègic. Aquest és el nostre fracàs col·lectiu: allò que no ens permet resistir l'atac sutil, potent i sense escrúpols dels aparells de l'Estat.
Opinió
#novullpagar
Xavier Serrahima
Escriptor
Al Cèsar el que és del Cèsar: segurament la campanya de #novullpagar no es podria entendre ni hauria obtingut la repercussió ni l'èxit que ha obtingut sense l'existència prèvia del moviment dels indignats.
 ·
Notícia · Política
"Espanya fa el ridícul negant un rescat en tota regla"
Esquerra ha denunciat que el govern espanyol enganya "maquillant els fets, tal i com va fer Zapatero en el seu moment negant la crisi econòmica".
 ·
Crònica · Anàlisi política
Contrapeus a Escòcia
La setmana pasada fèiem referència a la campanya independentista llençada pel Govern escocès, la Yes Declaration, de cara al referèndum del 2014 i la seva coincidència amb el jubileu de la Reina Elisabet II.
 ·
Recull de premsa · Política
Soler: "La qüestió és si l'ERC de Junqueras tindrà prou força per defensar el seu propi pla B"
"El [...] repte on ERC es juga les garrofes és el d'impedir que les pressions externes aigualeixin el pacte fiscal".
 ·
Llibres / revistes
"No és concebible un valencianisme si no és catalanista"
 ·
Recull de premsa · Política
Voltas: "En el procés d'independència, la suma d'ERC i d'ICV superaria el PSC"
"En el procés d'independència, implicaria el fet que la primera força de l'esquerra deixés d'actuar com un fre per passar a ser un accelerador".
 ·
Crònica · Madrid
Fins quan tindrem un país adolescent?
L'adolescència és aquella edat en què es fa difícil acceptar que un s'està fent gran. Aquell rebombori interior per negar una realitat que, més tard o més d'hora, s'haurà d'acceptar per seguir endavant: cal deixar la mà dels tutors i assumir els responsabilitats pròpies. I això costa. Fins quan Catalunya viurà amb aquesta síndrome de Peter Pan política?
 ·
L'acudit
Per Puyal
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butlletí clica al següent enllaç aquí