Dijous, 12 de juliol del 2012 | 19:32
Crònica · Col·lectiu Joan Creixell
Peperos i clavegueres, a l'ofensiva
Cada dia està més clar que l'Estat pensa potenciar el colonialisme interior i la recentralització veient la seva debilitat i la pèrdua de sobirania econòmica i política vers Europa. Cada dia són més conscients de la debilitat que tenen com a Estat i com a projecte nacional.
Opinió
L'hora d'anticipar-nos
Víctor Terradellas i Maré
Secretari de relacions internacionals de CDC
Ara que no ens escolta ningú ho podem dir sense gaire angúnia: els catalans tenim certa tendència a actuar a reacció. Des de la mateixa 'Crida a la Solidaritat en Defensa de la Llengua, la Cultura i la Nació Catalanes', nascuda arrel de la publicació del 'Manifiesto de los 2.300', fins a la multitudinària manifestació del 10 de juliol de 2010.
 ·
Crònica · Afers religiosos
Germinans i monsenyor González-Agàpito, desprestigiats
Els quatre laics i capellans de Germinans estan despistats i desprestigiats sobre allò que es cou a l'Església i a Catalunya. El seu llenguatge és més i més crispat cara enfora i entre ells mateixos. Així ho transmet el majordom infiltrat en aquesta secta nacional-catòlica espanyolista.
 ·
Llibres / revistes
Cal posar en valor la bona feina dels municipis
 ·
La fotografia
Tot a punt per a l'Acampada Jove 2012
Montblanc torna a acollir el festival musical més important dels Països Catalans i més destacat de l'independentisme del país. L'Acampada Jove 2012 assoleix, enguany, la seva 16a edició.
 ·
Crònica · Internacional
La UE, salvavides de l'Estat espanyol
Toni Reig
Periodista
La Unió Europea (UE) està complint la funció històrica de salvar l'Estat espanyol del naufragi. Ara mateix, Espanya és el malalt d'Europa com anteriorment ho va ser l'imperi otomà, abans de la seva desaparició.
 ·
Recull de premsa
Sellarès: "ERC i CDC s'han d'entendre per patriotisme"
"Com vaig dir fa unes setmanes, ERC és cabdal per marcar l'horitzó i mantenir posicions. CDC, però, és la base fonamental per aconseguir-ho".
 ·
Recull de premsa
Miró: "Sobta que, quan el PSC està a un sol pas del consens amb CiU, ICV, ERC, els hagi tenallat un vertigen terrible"
"Aquest vertigen terrible [...] els deixa en terra de ningú, ni amb el PSOE ni amb Catalunya".
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butlletí clica al següent enllaç aquí