Dilluns, 23 de juliol del 2012 | 19:15
 ·
Notícia · Societat civil
L'analista Nicholas Siegel es fa ressò de la Marxa cap a la Independència de l'ANC
L'analista ha apuntat a la possibilitat de la desintegració de l'Estat i la creació d'una Catalunya independent amb la crisi actual.
Crònica · Col·lectiu Joan Creixell
Construïm la independència i l'Estat
Moltes vegades des del nostre col·lectiu hem reflexionat sobre si realment a Catalunya sabem què vol dir assolir la independència i la construcció posterior de l'Estat, donat que, majoritàriament, els sectors sobiranistes del nostre país estan encara en una fase teòrica i no són capaços de bastir, construir i posar en marxa l'estratègia i l'estat major, que haurà de dirigir el procés en cas que realment els nostres ciutadans exerceixin el dret a decidir que ens porti a la independència nacional.
 ·
Recull de premsa
Carod: "L'independentisme ha de fer el pas de la cultura de la resistència a la de l'optimisme"
"Ja som majoria els que volem desconnectar d'Espanya per poder viure amb més qualitat de vida material, cultural i democràtica".
 ·
Llibres / revistes
PPànic!
 ·
Notícia
10 anys de Tribuna, col·labora-hi!
Durant 10 anys tribuna.cat ha estat un diari digital independent d'opinió, que ha intentat estar al servei de tot el ventall d'opcions sobiranistes. Ara, com passa a la majoria de capçaleres de la premsa digital, necessitem la consolidació per assegurar la nostra independència.
 ·
Recull de premsa · Política catalana
Junqueras: "Els governs espanyols han incomplert sistemàticament els acords amb Catalunya"
"La construcció d'una Hisenda catalana és una eina essencial. Disposar de la caixa i de la clau de la caixa és un pas imprescindible per la independència".
 ·
L'acudit
Per Puyal
 ·
Crònica · Madrid
A Espanya també admiren el president Pujol
Dir les veritats no et converteix, necessàriament, en algú poc popular. Vivim en el temps de l'eufemisme constant i els ciutadans agraeixen quan algú els parla clar. Com el president Pujol, que aquesta setmana passada ha tornat a constatar l'admiració que desperta Ebre enllà, a la Universitat Rey Juan Carlos I, a Aranjuez.
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butlletí clica al següent enllaç aquí