Dimarts, 4 de setembre del 2012 | 19:35
Opinió · Política
El pacte fiscal fracassarà. Ara República Catalana
Oriol Amorós
Portaveu adjunt del grup parlamentari d'Esquerra
El país es troba en un atzucac. El vas és ple i a vessar. La sentència del TC, del TS, el fracàs ZP, totes i cadascuna de les actuacions del Govern de Rajoy, l'al·lèrgia a la plurinacionalitat pràcticament unànime de l'opinió pública espanyola han liquidat tots els possibles camins del mig: resignar-nos a desaparèixer o construir la República Catalana, aquesta és la qüestió.
Opinió · Seguretat
No caure en la provocació d'un militar franquista
Miquel Sellarès
President del Centre d'Estudis Estratègics de Catalunya (CEEC)
El nacionalisme català que vulgui assolir la plenitud nacional tot construint l'Estat català i els seus aparells d'Estat, mai no hauria de caure en la pendent de la provocació de la quinta columna espanyola, ni de les clavegueres de l'Estat ni tampoc dels franquistes.
 ·
Crònica · Tecnologia i país
Un agost 'Curiosity'
Carles Toronjo i Manyé
Enginyer de Telecomunicacions
Després del recés que ha significat aquest mes d'agost per a aquesta crònica i el diari Tribuna.cat en el seu conjunt, ens hi tornem a llençar, ens posem novament a treballar per als fidels lectors que, dia rere dia, ens acompanyen.
Opinió · Societat civil
ANC, que la rauxa no ens faci traïdors
Miquel Strubell
Sociolingüista
S'acosta la manifestació de l'onze de setembre. No serà una manifestació qualsevol. Els ulls fel món estaran posats a Barcelona.
 ·
Notícia · Política
"Ens en podem sortir si no tenim l'espoli de 16.000 milions d'euros"
Sant Pere de Torelló, a Osona, passarà a la història per ser el primer municipi català en declarar-se independent. L'Ajuntament del municipi ha aprovat per unanimitat aquesta setmana declarar-se "territori català lliure" i ha instat el Parlament a declarar de forma unilateral la independència de Catalunya.
 ·
Recull de premsa · Política
Cardús: "Cada vegada és més necessari dir si s'hi dóna suport, o no. No hi ha vies intermèdies"
"En temps d'alta responsabilitat, el silenci no és neutral, no és innocent. El silenci afavoreix l'statu quo, és conservador, és sospitós de covardia".
 ·
Crònica · Política catalana
Aquest 11 de setembre, prenguem Barcelona!
Pere Pugès
Membre del secretariat de l'ANC
Que quedi dit d'entrada, no sóc de Barcelona, ni hi visc, però me la sento molt meva. Tot i que cada dia em costa més reconèixer-la, de sentir bategar el seu cor, de veure-la com la capital del meu país. 
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butlletí clica al següent enllaç aquí