Dilluns, 1 d'octubre del 2012 | 19:22
Crònica · Cultura i mitjans de comunicació
Quo vadis Alfons Quintà?
Quan s'escrigui la història del periodisme català del postfranquisme s'haurà d'escriure en lletres de motlle el nom d'Alfons Quintà, l'home qui va dur a terme la creació de l'estructura inicial de TV3, una televisió d'èxit i una eina essencial per a la nostra construcció nacional. Dit això, Quintà també ha sigut un professional periodístic discutit, odiat i temut. Quan era corresponsal de Catalunya pel diari El País va ser ell qui va desatapar l'afer Banca Catalana.
Opinió · Societat civil
Treball en equip
Carme Forcadell
Catedràtica d'ensenyament secundari
La presidenta del Partit Popular, Alícia Sánchez-Camacho, ja ha iniciat la campanya electoral, utilitzant la por i les amenaces contra la independència de Catalunya. 
 ·
Notícia · Unió europea
"Un nou estat català no té per què sortir de la UE"
La CE no dóna suport a les teories més apocalíptiques sobre el futur d'una Catalunya independent. Aquesta setmana, Brussel·les ha reconegut per enèsima vegada que cap llei no assegura que l'Estat català quedaria fora de la UE.
 ·
Crònica · Illes Balears
PSM-IV-ExM dóna suport a la celebració del referèndum aprovada al Parlament català
El portaveu parlamentari de la coalició, Biel Barceló, ha donat suport al Parlament de Catalunya per la resolució que preveu la celebració d'una consulta popular sobre la independència de Catalunya.
 ·
Recull de premsa
J. M. Muñoz: "L'austeritat està posant en perill la construcció nacional"
"La política de retallades és equivocada, [...] enfonsa l'economia, destrueix el teixit productiu, envia la gent a l'atur augmenta el deute i el dèficit: just el que se'ns diu que es vol combatre".
 ·
L'acudit
Per Puyal
 ·
Crònica · Madrid
Espanya s'ho pensarà dues vegades abans d'enviar Mas a la presó
Espanya té raó en una cosa: el debat que s'ha obert a Catalunya tindrà repercussió per als espanyols. Això no vol dir, però, que ells tinguin cap tipus de dret a decidir el nostre futur. Les decisions que pren Barack Obama també afecten els catalans i no podrem votar als EUA el primer dimarts després del primer dilluns de novembre. A veure si ho entenen.
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butlletí clica al següent enllaç aquí