Dijous, 18 d'octubre del 2012 | 21:48
Crònica · Seguretat
L'ultranacionalisme de Camacho i l'acomplexament de Navarro
D'aquí al 25-N veurem moltes coses i actituds lamentables. Per una banda, l'ultranacionalisme espanyol del PP que, sentint-se minoritari i decadent, usa la seva representant a Catalunya, la senyora Alícia Sánchez Camacho, per fer por. Ella és aquella bruixa que a totes les fires de les festes majors intenta atemorir tots els nens. Allò que és més greu, però, és que Sánchez Camacho no sigui cap bruixa: és una política que hauria de trobar ponts de diàleg i d'entesa entre la nació catalana i l'espanyola, com ja ha fet Cameron i Salmon.
 ·
Notícia
Nota informativa de Tribuna.cat
Des de l'Associació Tribuna.cat lamentem haver suspès durant 24 hores, per una reestructuració tècnica, l'edició de les totes les nostres publicacions: Tribuna.cat, TribunaMallorca.cat, CEEC.cat, OpinioCatalana.cat i DebatNacional.cat. Esperem que les causes d'aquesta interrupció no es tornin a produir i esperem la comprensió de tots els nostres lectors i col·laboradors.
 ·
Crònica · Afers religiosos
Raguer: "Ser independentista no és cap pecat"
"Ser independentista no és cap pecat" és un nou llibre d'Hilari Raguer. Aquest monjo de Montserrat és un reconegut historiador amb una extensa obra sobre Catalunya, l'Església catalana i alguns dels seus personatges polítics i eclesials més significatius.
 ·
Llibres / revistes
Eleccions: calen propostes clares per part de tothom
 ·
Crònica · Internacional
La independència i l'oncle Tom
Antoni Reig
Periodista
Catalunya viu un debat intens i a fons sobre el seu futur polític i, dins de l'ampli ventall de postures, n'hi ha de semblants a aquelles denominades "de l'oncle Tom" als negres nord-americans o afroamericans que, durant la lluita per la igualtat de drets civils, donaven suport als seus opressors.
 ·
Recull de premsa
Sala i Martín: "Si la independència es decidís únicament amb criteri comercial, hauriem de marxar"
"Fins ara els arguments per "demostrar" que la situació econòmica d'una Catalunya independent seria catastròfica són tan fal·laços que tots ells acaben dient el mateix".
 ·
Crònica · Política catalana
Els "deures" de Mas
Cap analista polític ni enquesta gosa, ni gosarà, posar en dubte l'àmplia majoria que Artur Mas obtindrà el proper 25-N. De totes les eleccions a les quals Mas s'ha presentat, aquestes seran les que dormirà més plàcidament el dissabte de reflexió.
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butlletí clica al següent enllaç aquí