Dilluns, 5 de novembre del 2012 | 19:15
Opinió
Se'ls veu el llautó
Carme Forcadell
Catedràtica d'ensenyament secundari
Uns 300 intel·lectuals espanyols, entre els quals hi ha ex-ministres, han signat un manifest per contrarestar l'independentisme català. En aquest manifest, amb signants d'un anticatalanisme palès com l'escriptor Mario Vargas Llosa, es diu que Catalunya no ha patit mai espoli fiscal i que no hi ha animadversió contra els catalans a l'Estat espanyol.
Crònica · Col·lectiu Joan Creixell
26-N: una nova esquerra nacional?
Aquesta setmana l'ex-vicepresident Josep-Lluís Carod-Rovira, l'eurodiputat d'ICV-EUiA Raül Romeva, l'ex-conseller d'Ensenyament Ernest Maragall i el filòsof Josep Ramoneda han expressat la seva opinió al Col·legi de Periodistes de Catalunya. A l'acte, els presents han manifestat la necessitat de crear un bloc d'esquerra nacional alternatiu a CiU per tal de substituir el paper històric que han fet, durant els últims 40 anys, el PSUC, primerament, i el PSC, després.
 ·
La fotografia
"El 2014 és una bona data: no és una il·lusió"
Esquerra Republicana de Catalunya-Catalunya Sí ha presentat la candidatura aquesta setmana en un acte on Junqueras hi ha assegurat que el 2014 és "una bona data" per fer la consulta sobre la independència de Catalunya.
 ·
Notícia
Tribuna.cat S.I.C.: màxima audiència durant el mes d'octubre
Tribuna.cat, adscrit al Servei d'Informació Català (S.I.C.), ha assolit durant el mes d'octubre uns resultats històrics després d'onze anys de publicació ininterrompuda dels nostre diari digital. El web ha arribat a les 168.311 visites i les 1.234.710 pàgines vistes duran aquest mes passat.
 ·
Recull de premsa
Solé i Sabaté: "Hem de vigilar la voluntat genocida del PP a les illes, el País Valencià i la Franja"
"La cultura, la geografia, l'economia ens duen a retrobar-nos sempre. I amb democràcia, molt més. El temps ho dirà".
 ·
L'acudit
Per Puyal
 ·
Crònica · Madrid
Madrid s'aferra a Duran i Lleida
"El veto existeix a la UE. No puc negar-ho, no puc enganyar a la gent", ha dit Josep Antoni Duran i Lleida aquesta setmana. Comparar la hipotètica situació d'una Catalunya independent amb Macedònia (vetada per Grècia) només dóna munició a l'adversari espanyol. I això, a aquestes alçada del procés sobiranista, és greu. El President Mas no pot descuidar la cohesió del discurs intern de la federació nacionalista.
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butlletí clica al següent enllaç aquí