Dijous, 3 de març del 2011 | 19:35
Opinió · Política catalana
En defensa pròpia i agraïment
Miquel Sellarès
Periodista
Fa dies que la coral mediàtica "del sector dels negocis" i els poder fàctics aristocràtics s'han llançat contra la meva persona i la Fundació CDP que fa prop de quinze anys vaig cedir desinteressadament a la Generalitat de Catalunya després de molts anys de sacrificis i renúncies, no només per part meva sinó també pels professionals que l'han fet possible.
 ·
Crònica · Euskal Herria
El mètode "Manolete" d'investigació
Les policies dels països civilitzats, que en són pocs, acostumen a practicar la detenció d'un ciutadà quan disposen de proves suficients fruit d'una investigació prèvia. En el cas de l'Estat espanyol la norma és just la contrària.
 ·
Notícia · Política
Laporta trenca amb Solidaritat i es perpetua la divisió independentista
Democràcia Catalana, el partit de Joan Laporta, no repetirà l'acord que el vincula a Solidaritat Catalana en aquestes eleccions municipals. El motiu oficial del trencament és la divergència estratègica per concórrer a Barcelona, tot i que la pèrdua de pes de l'expresident del Barça a la coalició hi ha pogut influir.
 ·
Crònica · Política catalana
Duran no afluixa. La seva influència al Govern és creixent
El poder de Josep Antoni Duran i Lleida és gran, molt gran. No va voler ser conseller ni deixar el seu càrrec de portaveu a Madrid però la seva influència al govern d'Artur Mas és brutal i ningú la posa en qüestió.
 ·
Notícia · Política
El Suprem paralitza la inscripció de Sortu
Ni complir, més que cap altra formació, l'antidemocràtica Llei de Partits és suficient: el TS  ha suspès la inscripció del nou partit abertzale Sortu
 ·
Crònica · Illes Balears
El final d'Unió Mallorquina
Macià Calafat
Pocs dies després de que proclamàs els candidats a Palma i al Consell ha arribat l'enfonsament d'UM. L'operació, ordenada per la fiscalia, va prendre el nom d'operació Pícnic.
 ·
Recull de premsa
Patrícia Gabancho: "La República cola millor que no pas les quatre barres, en la sensibilitat de segons qui"
 ·
Recull de premsa
X. Xirgo: "No sé quants partits, suposadament independentistes, s'estan barallant per veure amb qui es presenten. Fa riure"
El periodista Xevi Xirgo ha comparat, a un article publicat al diari El Punt, una de les escenes de la pel·lícula La vida de Brian amb les discussions entre els partits "suposadament" independentistes.
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butlletí clica al següent enllaç aquí