Dijous, 14 de març del 2013 | 19:24
 ·
Notícia · Comunicació
El Temps: 1.500 números
El setmanari El Temps ha publicat el seu 1.500 número aquesta setmana amb un objectiu prioritari per a la revista: la normalització de les publicacions en llengua pròpia en l'espai de comunicació català.
Opinió
Això és una guerra
Miquel Strubell
Sociolingüista
Fa pocs dies, vaig ser convidat per Vilaweb, al costat d'Enric Aïnsa, Pere Pugès i Miquel Sellarès, a explicar com vam posar en marxa l'ANC. Entre oradors brillants, vaig fer el que vaig poder. Celebràvem el primer aniversari de l'Assemblea Nacional Catalana, un dels organismes creats amb l'aspiració de tenir una vida ben curta: tenim molt pressa, que va dir Heribert Barrera. Un cop recuperada la independència de la nació catalana, tothom cap a casa!
 ·
Notícia · Política
El Parlament demana la substitució de la delegada del govern a Catalunya
La seva actitud hostil, la permanent cerca de conflicte al territori, les seves obsessives persecucions a les banderes dels ajuntaments catalans i la seva destresa en enfrontar els cossos de seguretat a Catalunya han fet vessar un got que fa temps ja era al límit.
 ·
Crònica · Afers religiosos
Una catalano-argentina feliç amb el Papa Francesc
La catalano-argentina sor Lucía Caram és molt feliç amb l'elecció del cardenal argentí Jorge Mario Bergoglio com a Papa Francesc. Val la pena tenir en compte les opinions d'aquesta monja dominica, autora de "Mi claustro es el mundo".
 ·
Llibres / revistes
1.500
 ·
Recull de premsa
Villatoro: "El general Chicharro no és l'únic que tria la pàtria abans que la democràcia. És l'únic que ho diu clar"
"El que es vol és impedir per tots els mitjans que els catalans siguin consultats sobre quin futur volen".
 ·
Crònica · Col·lectiu Joan Creixell
Cal la dimissió del ministre Fernández Díaz
Tot i que és inútil demanar dimissions perquè allò que s'aconsegueix és reforçar encara més els càrrecs, la dimissió irrevocable del ministre espanyol Fernández Díaz seria un fet normal en qualsevol democràcia occidental.
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butlletí clica al següent enllaç aquí