Dimarts, 7 de maig del 2013 | 18:57
 ·
TribunaTV
TribunaTV a la dotzena entrega dels Premis Joan Coromines
Opinió
Dèficits i espolis
Miquel Strubell
Sociolingüista
No us heu trobat mai que algú inventa una metàfora que ho diu tot, d'una manera succinta i visual? M'ha passat amb una expressió que ha fet sevir el sociolingüista i politòleg Albert Branchadell: s'ha queixat, com tants d'altres, que els comentaristes estrangers sobre el procés cap a la independència donen a entendre que l'única motivació rau en el "dèficit fiscal". Dónen a entendre, per tant, que els catalans som garrepes i no volem que se'ns emportin els nostres impostos. D'articles així n'hi ha exemples a cabassos. 
Opinió
Sentit d'Estat
Albert Batet i Canadell
Alcalde de Valls i diputat CiU al Parlament
El catalanisme polític no podrà agrair mai prou tot el que el món de la cultura ha fet per ell. Històricament han estat tan vinculats que és quasi impossible parlar d'un sense parlar de l'altre.
 ·
Llibres / revistes
Ajuntaments rebels
 ·
Notícia
Dolors Genovès tanca la trilogia d''Adéu, Espanya?' amb 'Hola, Europa!'
"El documental 'Hola, Europa!' mostra l'estat de la qüestió en aquests moments i la reflexió que en fan trenta-una persones que, quan hi vaig contactar per primer cop, no s'havien pronunciat majoritàriament ni en un sentit ni en un altre" ha dit Genovès.
 ·
Recull de premsa
Soler: "Si el procés continua vigent, CiU i ERC han de decidir si una aliança tan estreta és productiva o contraproduent"
"ERC aniria de bracet amb el partit de les retallades, que va de baixa a les enquestes; CDC diluiria la seva marca i reobriria les tensions amb Unió. Massa risc?".
 ·
Recull de premsa
J. Domingo: "Cal un pla integral de protecció de les nostres infraestructures crítiques que garanteixi que les coses rutllaran l'endemà de la independència"
"A part de ser essencial per a la creació i el desenvolupament dels serveis d'intel·ligència, la ciberseguretat és una tecnologia clau per defensar les nostres infraestructures".
 ·
Llibres / revistes
La legió còndor al Maestrat
 ·
Crònica · Col·lectiu Joan Creixell
Alerta, ara volen destruir TV3 i la CCMA
Cada vegada és més evident que el principal perill per a la nostra construcció nacional és la manca de sentit d'Estat d'una part de la nostra classe política ─i pitjor encara: la manca de sentit d'Estat present en alts funcionaris del nostre govern, que cauen com a badocs a les trampes que l'Estat, les clavegueres i els estrategues del PP i C's els hi van col·locant.
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butlletí clica al següent enllaç aquí